Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikácia fotoaparát nefunguje

(Téma vytvořeno: 25-09-2024 07:50 PM)
196 Zobrazení
fulo
First Poster
Možnosti
Dobrý deň chcem sa spýtať po aktualizácii nejde vôbec aplikácia fotoaparát. Zapnúť ide len pri fotení neukladá fotky a pri videu páda. Funguje len funkcia profesionálny fotoaparát a video. Je to spôsobené aktualizáciu ? Dik za info.

Samsung S21 ultra
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

pokiaľ nezabralo zmazanie medzipamäte a dát aplikácie Fotoaparát ani reset nastavení, skúste jej funkčnosť vyskúšať ešte v Bezpečnom režime. Pokiaľ nebude korektne fungovať ani tam skúsil by som ešte spraviť wipe cache partition.

Ak žiadna z predchádzajúcich rád nezaberie, tak by som odporúčal spraviť factory reset zariadenia. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Smazte pamet a data aplikace Fotoaparat
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim,popri mazaniu úložiska- vyrovnavacej pamäte aplikácie,skuste ešte reset nastavenia fotoaparátu v nastaveniach foťáku.
0 Like
fulo
First Poster
Možnosti
Všetko vyskúšané zmazané data vyrovnávania pamäť aj obnova nič nefunguje
0 Like
fulo
First Poster
Možnosti
Alternatívna aplikácia na fotenie nemá problém
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak Vám nefunguje appka fotoaparát,skúste používať zatiaĺ sekundárnu aplikáciu GCam,tá by mala ísť aj na procesoroch exynos.🤔
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

pokiaľ nezabralo zmazanie medzipamäte a dát aplikácie Fotoaparát ani reset nastavení, skúste jej funkčnosť vyskúšať ešte v Bezpečnom režime. Pokiaľ nebude korektne fungovať ani tam skúsil by som ešte spraviť wipe cache partition.

Ak žiadna z predchádzajúcich rád nezaberie, tak by som odporúčal spraviť factory reset zariadenia. 

0 Like