Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pocasi google

(Temat utworzony: 14-02-2024 03:59 PM)
1541 Wyświetlenia
Morki
Navigator
Opcje
Mam dotaz jde nekomu dat pocasi google (zabacek) na plochu? Me jde pocasi vyhledat, zmenit stupne na F atd ale uz neni moznost dat pocasi na plochu mobilu
25 Odpowiedzi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dobrý den @Morki 

Jedná se bohužel o komponentu samotné aplikace Google, ne o samotnou aplikaci Počasí, takže ji jako widget nelze vytáhnout na plochu. 

fajnsnek2
0 Like
Morki
Navigator
Opcje
Ale driv to slo ze?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Příznám se, že nevím, protože primáně mám widget na YR.no a Samsung Počasí, Google jsme na plochu nikdy nevytahoval

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zkusil jsme to ještě na pracovním telefonu jiné značky s Androidem 13 a tam mi to také počasí Google na plochu vytáhnout nejde - že by aktualizace aplikace Google?

fajnsnek2
0 Like
Morki
Navigator
Opcje
Driv tam byly ty 3 tecky, po zmacknuti tam sli menit stupne atd a dat pridat na plochu, tak srm myslelze je to chyba jen na moji strane :smiling-face:
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Evidentně ne, ani to nevypadá na chybu Samsungu - zkoušeno na 3 Android telefonech různých značek a nikde mi to widget nenabízí. 

fajnsnek2
0 Like
Morki
Navigator
Opcje
Musite dat google pote vyhledat pocasi ukaze se Vam pocasi na nem je zabacek pak dat 3 tecky a drov tam bylo dat na plochu
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To jsem zkoušel a nikde mi to nenabídlo 🤨

fajnsnek2
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Opcje
Hezký den, máte na mysli tohle?1707922766724.jpg1707922766765.jpg1707922766804.jpg
0 Like