Zdravím, stále nefunguje Google discover, ani po provedeném továrním nastavení. Tak kdy už ta neschopná banda vývojářů přestane rozbíjet naše telefony? Za ty peníze jsem očekával trochu více...
Můžete zkusit odinstalovat aktualizace aplikace Google. Nastavení > Aplikace > Zobrazit všechny aplikace > Aplikace Google > Klepněte na 3 tečky (vpravo nahoře) > Odinstalovat aktualizace > Klepněte na OK.Poté znovu nainstalujte aktualizace pro aplikaci Google tak, že přejdete na: Aplikace Obchod Play > Klepněte na ikonu Profil (vpravo nahoře) > Spravovat aplikace a zařízení > Přehled > Zkontrolovat čekající stažení > Aktualizovat vše (pokud je k dispozici).
Tenhle "nekonečný" loading mi to pravidelně (ne vždy) taky dělá.. aktuálně na S24 Ultra, ale i na S23 Ultra a S21 Ultra mi to dělalo. Někdy bez problému ale často to zlobí.
Pekný deň, pokiaľ podržíte prst na domovskej obrazovke, kým sa Vám zobrazí ponuka na úpravu domovskej obrazovky, presuňte sa do ľava a overte prosím, že máte Google discover aktivované, prípadne ho vypnite zapnite.