Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunkční obrazovka Objevit od Google ( - na domovské obrazovce doleva)

(Téma vytvořeno: 02-08-2023 08:56 AM)
732 Zobrazení
Verxes
Explorer
Možnosti

Ahoj, docela často (cca 1x za 2 dny) se mi nedaří dostat na obrazovku s novinkami - říkají tomu obrazovka Objevit od Google - na domovské obrazovce gestem doleva. V jeden moment to prostě přestane fungovat a gesto doleva na domovské obrazovce zkrátka nefunguje. Jediná pomoc v takovém případě je pouze restart telefonu. Stává se vám to někomu také? Párkrát se mi zase stalo, že jsem se tam dostal, ale při pokusu odrolovat dolů se to vrátilo na domovskou obrazovku, opět pomohl až restart. Počítám že to opraví v nějaké aktualizaci, ale nepřišel někdo na jiné řešení než restart? Díky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Verxes
momentálně s obrazovkou Objevit od Googlu problém nemám, ale je pravda, že mi to dělalo podobné potíže. Stačilo mi na základní obrazovce prsty k sobě vyvolat přehled domovských obrazovek a pak přepnout z "objevit od googlu" na "samsung free" a zase zpět.

Screenshot_20230802_101211_One UI Home.jpgScreenshot_20230802_101301_One UI Home.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Verxes
momentálně s obrazovkou Objevit od Googlu problém nemám, ale je pravda, že mi to dělalo podobné potíže. Stačilo mi na základní obrazovce prsty k sobě vyvolat přehled domovských obrazovek a pak přepnout z "objevit od googlu" na "samsung free" a zase zpět.

Screenshot_20230802_101211_One UI Home.jpgScreenshot_20230802_101301_One UI Home.jpg

Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, mě zatím funguje v pohodě.

Galaxy A22 5G
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
Dik za radu.. o Samsung Free jsem třeba vůbec nevěděl.. poslední dobou mi to blbne denně.. a tento postup to opravdu vyřeší bez restartu. Tak doufám, že to opraví v nějakém updatu.
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
Tak ve výsledku se mi to teď začalo kravit několikrát za den a už nepomáhá ani přepnutí z Obrjvit od Google na Samsung Free a zpět.. Samsung Free funguje, ale Google ne.. jen restart telefonu.. tak snad to bude v nějaké opravě vyřešeno
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokusím se to nahlásit.

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Mě to také na S23 nefunguje, zkusil jsem vše co jsem mohl.
0 Like