Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

gemini na S23 ultra

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
216 Zobrazení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Zdravím Vás

Zkouším ai asistenta gemini ale nemohu nikde nalézt změnu hlasů asistenta viz screen a nejde mi vyvolat gemini při obrazovce uzamčení (jestli to teda de) a ještě jestli jde přes gemini v samsung kalendáři vytvářet například události nebo musí být kalendář jen od google,podle nastavení by to mělo jít ale nějak se mi to nedaří01).jpg

02).jpg

03).jpg

04).jpg

05).jpg

11 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Petr10
pokud v hlavním nastavení Gemini odkliknete používání Gemini bez odemykání, mělo by to bez problémů jít.
Změna hlasů dle mého momentálně nejde, aspoň jsem tuto možnost nenalezl.
A s Gemini můžete ovládat jak Google kalendář, tak i ten od Samsungu. Gemini vyvoláte dlouhým stiskem vypínacího tlačítka.
Neblokuje Vám to antivir či jiný program?1746551632044.jpg

Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Neda sa vyvolat gemini hlasom ked mate slovencinu,iba ked mate anglicky jazyk
Petr10
Pioneer
Možnosti

antivir nepoužívám a zaplé to právě mám a ty hlasy to sem viděl ve videu na yotubu.

Ale když klepnu na display a pokusim vyvolat jak google aj gemini tak se právě nic neděje

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A v nastavení Gemini máte vybraného digitálního asistenta od Googlu právě Gemini a nikoliv asistenta Google?

OXO37
Hotshot
Možnosti
- Gemini umí ovládat ostatní aplikace jen když ho spustíte dlouhým podržením uzamykacího tlačítka. Když ho spustíte ikonou z plochy, tak bude tvrdit, že to neumí.
- Gemini používá k "mluvení" TTS a ten má Google pro češtinu jen jeden.
- Nastavení se řešilo třeba zde https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s25-series/gemini/td-p/11748247?src=ShareByUserCM . Jen "doplňky" v nastavení Gemini se od té doby změnily na "aplikace".

1746564221541.jpg1746564221560.jpg
Petr10
Pioneer
Možnosti

Mám to taktoScreenshot_20250506_210249_Settings.jpg

Screenshot_20250506_210622_Google.jpg

0 Like
Petr10
Pioneer
Možnosti

A nemůže to být tímto?Screenshot_20250507_155415_Google.jpg

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ne. Klidně si ho nastavte, ale nepomůže to. Tato volba funguje jen v plně podporovaných jazycích. Čeština mezi ně nepatří.
Petr10
Pioneer
Možnosti

Stále to nefunguje prostě se gemini na zamklé obrazovce nespustí prošel sem všechna nastavení vše mám zaplé a nic nejde. Jediné kdy funguje když ji zapnu a neukončím nevým jak se tomu říká něco jak když bych ji stáhl do lišty to se zapne jinak ne. Ještě jeden dotaz jak ji vyvolat OK google nebo jinak

0 Like