Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rutiny po aktualizaci na One Ui7

(Téma vytvořeno: Úterý)
194 Zobrazení
feret
Pioneer
Možnosti
Zdravím, také vám zmizly po aktualizaci vaše vlastní rutiny? jsem si všiml že telefon se chová jinak a nedělá to co má, respektive nepřepíná se do režimu které jsem měl nastavene v rutinách, po kontrole jsem zjistil, že moje rutiny zmizely a jsou tam nějaké přednastavené které samozřejmě nejsou aktivované a které stojí za vyliž prd. Jsem sám nebo se to stalo i vám?
Také jsem si všiml, že v položce rutiny když tapnu na znaménko plus se nic neděje, jsou zde zobrazeny jenom automaticky rutiny které jsou neaktivní, ale přidat si svoje vlastní není možné.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Upgradujte routine+ z goodlocku.
Toto se mi stalo taky..pricinou byla nekompatibilita modulu goodlocku

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @feret 

mám také nyní problémy s rutinami, ale takové, že mé rutiny jsou aktivní, ale není provedeno to, co je nastaveno. Problém jsem nahlásil a uvidíme co bude dál. Díky i za Váš podnět.

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Znovu je editujte, projděte parametry a uložte. V Nastavení jsou sem tam drobné změny.
0 Like
feret
Pioneer
Možnosti
bohužel není možné s nimi nic dělat, nelze upravit ty co vidím ani vytvořit nové. Zkusil jsem i vymazat dalvik cache ale bez úspěchu1746517623278.jpg
0 Like
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Upgradujte routine+ z goodlocku.
Toto se mi stalo taky..pricinou byla nekompatibilita modulu goodlocku
0 Like
feret
Pioneer
Možnosti
naprosto super rada, to mě vůbec nenapadlo a opravdu po tom co jsem to aktivoval, je možné se do svých rutin dostat a aktivovat je teď jenom vyzkouším že je to funkční. moc děkuji a přeji hezký den
0 Like
IchBinHruza
Apprentice
Možnosti
zdravim,mňa by zaujímalo,ako si nastavím rutinu na hodinky watch 6,aby mi v mobile hlásilo,že nech dám nabíjať hodinky lebo nabitie kleslo pod 20% a odpojil od nabíjačky lebo sú nabité na 80%. pri nastavení nabitia mobilu to funguje,ale hodinky nie 😭. dá sa to alebo je to hudba budúcnosti? ak áno,prosím o podrobný popis. skúšal som rôzne varianty a nič. dakujem
0 Like