Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Ultra - problikává displej

(Téma vytvořeno: Neděle)
110 Zobrazení
Master_Of_Excuses
First Poster
Možnosti
Ahojte, poslední dobou mi problikává displej. Prostě vypíná. Zaznamenal jsem to u hry (myslel jsem, že se jedná o vadu ve hře) ale teď mi to začalo dělat i u jiné aplikace. Vypínání je nahodilé a interval různý od sekundy až po několik sekund. S23U bliká ať už je vytížená při hře nebo je v relativním klidu u jednoduché aplikace. Nevíte jestli se jedná o nějakou závadu při poslední aktualizaci nebo jde o problém u mého zařízení?

Díky za jakékoliv info.
0 Like
4 Odpovědi
Master_Of_Excuses
First Poster
Možnosti
Tak aktualizace mého problému
Vypadá to na hw problém. Když na telefon silněji ťukám, tak displej problikne a už v tom začalo něco chrastit... Takže servis 😭
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Master_Of_Excuses
tady to vypadá na HW problém. Doporučuji neotálet a co nejdříve navštívit servisní středisko.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/?srsltid=AfmBO...

0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, dle příznaků se jedná o HW problém. Zazálohujte si data - Nastavení -> Péče o zařízení -> Režim údržby -> Dočasná záloha v cloudu, na 30 dní je tam máte zdarma. (poté se smažou), alternativně si data zazálohujte do počítače přes program Smart Switch.

Následně přes stejné menu Režim údržby -> Zapnout, zamkněte svoje data, servis bude moci přistupovat do telefonu, ale neuvidí vaše data, pokud bude muset třeba vyměnit základní desku vašeho telefonu, tak je obnovíte zase zpátky, pokud například jen vymění displej, tak si telefon ve stejném menu zase odemknete a data budou zase k dispozici tak jak jste je zamknul.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Master_Of_Excuses
First Poster
Možnosti
Díky za info. Moc jste mě nepotěšili. Snad to bude jen uvolněný kontakt nebo něco takového... Zatím se snažím spojit s brněnským servisem, ale nějak to vázne...
0 Like