Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Beta verze softwaru

(Téma vytvořeno: 10-06-2025 10:25 PM)
251 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Proč když budu mít beta verzi One UI tak mi nebude fungovat Google wallet? Co je za problém, když ve stabilní verzi mi to funguje? Ptám pro informaci.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Fidla1095 

využijete betu, která není pro Váš trh oficiálně dostupná a hlavně je to stále testovací verze, která má zpravidla ještě "díry" a proto z bezpečnostních důvodů nefunguje Google peněženka a jiné bankovní či bezpečnostní aplikace.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Fidla1095 

využijete betu, která není pro Váš trh oficiálně dostupná a hlavně je to stále testovací verze, která má zpravidla ještě "díry" a proto z bezpečnostních důvodů nefunguje Google peněženka a jiné bankovní či bezpečnostní aplikace.

Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Zajímavé je, že když máte beta verzi applu tak tam funguje všechno vč. bankovních aplikací a apple pay a na androidu ne. Aspoň jsem to nikdy nečetl. Oboje mobilní operační systém.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Fidla1095

Jak uvedl kolega @potasm  tak si do telefonu dáváte něco neoficiálního a zřejmě musí finální release projít řádnou certifikací než začnou fungovat všechny služby Google. Podmínky Beta programu jsou známé, a kdo a nimi nesouhlasí tak se nemusí programu účastnit (v podporováných regionech)... 

fajnsnek2
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím,

U aktuální (beta) verze Androidu 16 na S25 Ultra funguje placení přes Google peněženku, i přes Google Pay.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 3), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
getyxiik
First Poster
Možnosti
Jak jste získaly one ui 8 beta v ČR?
Mam galaxy s25 děkuji
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, pokud nevíte jak dostat Beta verzi na svůj telefon, tak se o to ani nepokoušejte, šance že si z něj uděláte cihlu není nulová.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 3), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)