Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ikony dle abecedy

(Téma vytvořeno: Sobota)
150 Zobrazení
djdekl
Explorer
Možnosti
Prosim pridat funkci serazeni ikon podle abecedy na domovske obrazovce v rezimu listovani horizontalne... vertikalni listovani je hrozne.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ďakujeme za Váš podnet. Prosím neváhajte ho tiež odosleť Samsungu ako Pripomienku aj cez aplikáciu Members v časti Podpora.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
xHarry
Pioneer
Možnosti
Taky mě to hrozně vytáčí. One UI 7 je totálně nedodělané a hlavně osekané vůči One UI 6.
SnakeSK
Voyager
Možnosti
A takto to dopadne ked sa nestihne ukoncit vyvoj a vezme sa skrolovanie z AOSP.

Je tam workaround co pouzivam ale nie je to to prave horizontalne zobrazenie podla abecedy
0 Like
Daznael
Navigator
Možnosti
Mě osobně vertikální posun vyhovuje mnohem líp, je to stejné jako ve všech nastaveních, na webu atd. Horizontální mi přijde nelogické. Ale souhlasím že by měla být možná volba
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ďakujeme za Váš podnet. Prosím neváhajte ho tiež odosleť Samsungu ako Pripomienku aj cez aplikáciu Members v časti Podpora.
0 Like
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti
Presne tak, navyše to vertikálne zoradenie a posun si žiadalo viac užívateľov, preto to samsung riešil.
1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXU2AYD9 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
0 Like