Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kryt

(Téma vytvořeno: 13-02-2024 10:25 PM)
216 Zobrazení
Iwanešča
Journeyman
Možnosti
Zdravím, mám dotaz ohledně krytů na S23U. Přišel mi dnes kryt spigen ultra hybrid, ale příjde mi že dost klouže v ruce. Dělají to všechny spigeny? Popřípadě někdo tip na jiný kryt, který neklouže? (Silikonový nechci, radši tvrdší a odolnější) Děkuji🤗
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, osobně na Spigen nedám dopustit, ale shodou okolností jsem ho zrovna včera dával zkusit kolegovi, který je frutarián a říkal, že se mu lépe drží moje S24 Ultra nahá než v tom obalu, že ten obal klouže. Mně to přijde přesně naopak.
Z toho plyne, že ano, někomu to může tak připadat. I když v případě S23 by měla víc klouzat nahá S23...
Pokud vám Spigen nevyhovuje, zkuste kožené obaly. Pokud to berete z e-shopu, neváhejte je případně vrátit, od toho institut vrácení do 14 dnů je.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Iwanešča
Journeyman
Možnosti
Právě jsem šla na jistotu se spigenem dle recenzí a strašně mne to zaskočilo a jsem tedy ráda, že nejsem blázen🤣. Také se mi lépe drží bez krytu - ale to riskovat nebudu. Každopádně děkuji za reakci.
0 Like
Morki
Pioneer
Možnosti
Ja nillkin camshield, ale ten s velkou krytkou vzadu ten kryt s malou krytkou se casem uvolni
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Mě osobně přijde že klouže asi každý krom jednoho co je gumový a má gumu na ruku 😊