Už jsem si koupil 4 kryty pro tento telefon a to: Nillkin Super Frosted PRO, Nillkin Nature Pro Magnetic, od Samsungu to je Silicone Grip Case a Clear Gadget Case. Oba kryty mohu doporučit ale radši mám
ten průhledný možná hlavne kvůli tomu stojánku. Kryty Nillkin doporučit nemohu
velký výřez u foťáků mi štve.Takže mám ponaučení do príště kupovat jen ty. značkový
Já zase nedoporučuji ty ochranná skla na čočky měl jsem problém že špatně vypočítal ostření a přepínal na vylepšené ostření. Jde o to že jak tam svítí ten laser nebo co to je tak kvůli sklu na coce neuměl odhadnout jak daleko je. Od té doby co jsem takhle fotil výlet a doma jsem se málem poblil tak už nikdy 🤣
S ostrenim problem nemam, ale s odlesky svetla ano...jakmile nekde neco "sviti" tak tam mam duchy a čáry. Ale moc mi to asi nevadi, jinak bych ty krytky sundal
Používám spigen , za mě lepší jak odolný Samsung , na s23 ultra se nepovedl . No po delší době jsem nalepil sklo , vydržel jsem to jen dva dny a šlo dolů , fólie proti sklu je na 100% funkční . Jen Samsung už nemá fólie 😭, takže displej už nechráním 😉
Osobne odporúčam púzdro Spiegen Zero one. Vypadá skvele, výborne kryje fotoaparáty, a keď je nalepena originál samsung folia tak sa nezatrháva prst o okraj fólie a folia sa ani neodlupuje od displeja po častom vyberaní z púzdra.