Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zkušenost s kryty

(Téma vytvořeno: 16-10-2024 07:56 PM)
60 Zobrazení
šimonm
Pathfinder
Možnosti
Ahoj komunito, 
 Už jsem si koupil 4 kryty pro tento telefon a to: Nillkin Super Frosted PRO, Nillkin Nature Pro Magnetic, od Samsungu to je Silicone Grip Case a Clear Gadget Case. Oba kryty mohu doporučit ale radši mám
ten průhledný možná hlavne kvůli tomu stojánku. Kryty Nillkin doporučit nemohu
velký výřez u foťáků mi štve.Takže mám ponaučení do príště kupovat jen ty. značkový

0 Like
12 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Velky vyrez u fotaku ma svuj vyznam, pokud mate na cockach ochranna skla.

Do standardniho krytu s oddelenymi otvory takovy fotomodul nenarvete.
šimonm
Pathfinder
Možnosti
Jj
0 Like
Kazi-S21U-
Helping Hand
Možnosti
Já zase nedoporučuji ty ochranná skla na čočky měl jsem problém že špatně vypočítal ostření a přepínal na vylepšené ostření. Jde o to že jak tam svítí ten laser nebo co to je tak kvůli sklu na coce neuměl odhadnout jak daleko je. Od té doby co jsem takhle fotil výlet a doma jsem se málem poblil tak už nikdy 🤣
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
S ostrenim problem nemam, ale s odlesky svetla ano...jakmile nekde neco "sviti" tak tam mam duchy a čáry.
Ale moc mi to asi nevadi, jinak bych ty krytky sundal :smiling-face:
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Jediné Spigen Liquid crystal
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Používám spigen , za mě lepší jak odolný Samsung , na s23 ultra se nepovedl . No po delší době jsem nalepil sklo , vydržel jsem to jen dva dny a šlo dolů , fólie proti sklu je na 100% funkční . Jen Samsung už nemá fólie 😭, takže displej už nechráním 😉
S23 ultra 512GB
0 Like
Fazotron
Pathfinder
Možnosti
A práve pre toto mam v zásobe 5ks originál folie
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Super , já ještě rok pojistku 😉
S23 ultra 512GB
0 Like
Fazotron
Pathfinder
Možnosti
Osobne odporúčam púzdro Spiegen Zero one. Vypadá skvele, výborne kryje fotoaparáty, a keď je nalepena originál samsung folia tak sa nezatrháva prst o okraj fólie a folia sa ani neodlupuje od displeja po častom vyberaní z púzdra.