Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Převod textu na řeč na S23 ultra

(Téma vytvořeno: 08-06-2024 03:23 PM)
777 Zobrazení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den Všem
Chtěl bych poprosit o radu a to že jsem měl note 9 kde sem měl zaplé při příchozím hovoru že mi to řeklo na hlas číslo nebo jméno kontaktu ( nastavení bylo v obecná správa-jazyk a zadávání-převod textu na řeč kde je preferovaný modul a když ho rozkliknu tak je tam čeština(Česko) žena, pak je tam jazyk čeština a pak 2 táhla na úpravu řeči rychlost mluvení a výška.
Přešel sem na S23 ultra tam mám zaplé číst na hlas ale ono je to taková divná čeština a komolí to i jména z kontaktů. Při tom v nastavení a aplikace je modul převodu textu na řeč Samsung a ještě je tam rozpoznávání a syntéza řeči od googlu ale v nastavení mobilu to nemůžu nikde najít. Máte s tím někdo zkušenost?
Budu rád za každou radu. Petr

11 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, jediné mě napadá, jestli je vše aktualizováno. To ale nejspíš ano :smiling-face:
0 Like
Petr10
Pioneer
Možnosti

Ano vše je aktuální jak android tak i one ui 6.1

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Petr10

V Nastavení telefonu dejte lupu a můžete normálně najít tuto funkci - je v usnadnění

Screenshot_20240608_174936_Settings Suggestions.jpg

fajnsnek2
Petr10
Pioneer
Možnosti

tak už sem to našel paráda, nastavil sem trochu rychlost mluvení a výšku ale když zkusím prozvonit ano řekne to česky ale ten hlas je jiný než v tom nastavení takový hluboký nebo jak to nazvat

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
v aplikaci Google telefon
-> vpravo nahoře, tři tečky
-> nastavení
-> oznámení identifikace volajícího
-> oznamovat ID volajícího
-> vždy

Je asi také potřeba nastavit TTS.
-> Nastavení
-> Usnadnění
-> TalkBack
-> Nastavení
-> Převod textu na řeč
-> Preferovaný modul
-> Samsung - stáhnout a nainstalovat češtinu nebo použít syntézu řeči od Google

Pro aplikaci Telefon (Samsung)
-> Nastavení
-> Usnadnění
-> Interakce a obratnost
-> Příjem a ukončování hovorů
-> Čist jména volajících nahlas

Také nastavit a doinstalovat TTS
Petr10
Pioneer
Možnosti

Jo děkuji moc za pomoc už to funguje i hlas je stejný jaký sem měl na note9. Před tím sem v preferovaném modulu nemohl přepnout na syntézu řeči od googlu.

Děkuji moc za pomoc

OXO37
Hotshot
Možnosti
Není zač.
Jozkor
Voyager
Možnosti
A ako sa teraz môžem opýtať aké bude počasie? Ci si mam Gemini nastaviť ako aplikáciu, ktorú chcem spustiť napr dvojklikom. Ja som z toho vedľa ako ta jedla 1718291674744.jpg1718291674766.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Tady se řešilo úplně něco jiného. Asistenti česky nebo slovensky neumí, žádný. Vždy jsme o tom diskutovali v jiných vláknech.