Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S23 vypnutí VoLTE na O2 SIM

(Téma vytvořeno: 09-06-2024 10:00 PM)
1490 Zobrazení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, máte někdo prosím tip na vypnutí VoLTE či jak zkrýt zbytečnou ikonku? V nastavení tato volba zmizela po aktualizaci. 
0 Like
31 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Modulem QuickStar v Goodlocku to muzete skryt1717964259177.jpg
0 Like
5ta1da
Voyager
Možnosti

To snad není možné.

Oni odstranili už i přepínač VoLTE??? Si dělají *****??

Tím se vysvětluje, proč se mi v kanclu nepodaří spojit každý druhý odchozí hovor - máme zde špatný signál a mám vyzkoušeno, že mi vypnutí VoLTE pomáhalo.

Nevíte někdo, jak to vypnout?

Jako fakt mě Samsung s tím updatem na One UI 6.1 nas.....štval velice!!

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Já žádnou volte ikonu nemám na liště na S23U. Jen vídím 4G(+)/5G?
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Vypadá to takto1718028800317.jpg
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Tak to nic takového nemám. Maximálně mám někdy ikonu pro volání přes WiFi, ale jen když bych měl slabý/pomalý signál. A co zkusit vypnout volání přes WiFi v nastavení? Třeba zmizí obojí?
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
V tom případě zmizí jen VoWifi. VoLTE by mohl vypnout už jen operátor, kdyby chtěl.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Stranou- Troufám si říct že pokud má někdo problémy s telefonem jen protože má povolené volte, tak to není chyba operátora, ale firmware nebo HW. Myslím si že u tmobile to povoleno je automaticky a nikdy jsem neměl problémy se zvukem a kvalitou, jen když jsem byl na hluchych místech například při jízdě vlakem, nebo slabém Edge signálu. Pokud jde jen o to aby ikona zmizela, tak holt člověk musí sáhnout na nějakou aplikaci třetí strany. Ale nějak bych to nedramatizoval
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Operátoři v rámci "zkvalitnění" služeb, tlačí hovory do datových sítí, i když mají slabé pokrytí. Tam, kde není kvalitní pokrytí, je lepší na hovory GSM.
VoLTE by šlo vypnout tak, že by se v nastavení sítě povolilo pouze 2G.
0 Like