Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22+ macro

(Téma vytvořeno: 12-10-2022 07:36 AM)
624 Zobrazení
JánP
Navigator
Možnosti
Ahojte.
Zarazilo ma na mojej novej S22+ že nemá režim macra. Aj som o tom čítal že nie ale že sa to dáko dá cez pro režim fotenia s manuál nastavením. Viete niekto poradiť? 
13 Odpovědi
JánP
Navigator
Možnosti
Ten článok sa týka S22 Ultra a nie S22+. Je dosť smutné že telefón za 1100€ nemá makro režim ktorý doteraz mali všetky moje staršie Samsungy. Aby som sa hrabal v nastaveniach fotoaparátu zakaždým keď chcem fotit marko je dosť úbohé. Samsung veľmi sklamal a S22+ bude asi môj posledný Samsung bohužiaľ.
0 Like
j_edwards
Pathfinder
Možnosti

Článok je fajn, všeobecný, ak nechceš telefón, tak ho choď vrátiť, pripadne vymeniť za nejaký iný. Ja keď kupujem mobil, tak si ho najprv idem aj do obchodu nejakého prehliadnúť, veď to nie je ako s ponožkami 😀

A to až tak často fotíš makro, že to nepreklikáš na ten moment?

Čo myslíš vyfotiť makrom, ako nejakú konrkétnu vec zblízka cez focus alebo niečo vyfotiť tesne pred telefónom?

0 Like
JánP
Navigator
Možnosti
Mám 5ty Samsung po sebe čo mám na ňom ísť skúšať? Tu nejde o to že nechcem klikať ale o to že samsungy nižšej triedy to majú a vlajková loď nie. V práci dosť často využívam makro a ani vo sne by ma nenapadlo že to S22+ nebude mať
0 Like
dolphins2024
Student
Možnosti
nie. to nieje pravda, nedoostri predmety 3cm od odbjektivu
0 Like