o 12-07-2025 02:13 PM
Zdravím
Má někdo z Česka nebo Slovenska problém s Galaxy S22 Ultra (S908B nebo S908E) po aktualizaci na One UI 7.0 / Android 15?
Mám model S908B (Exynos) a po aktualizaci na One UI 7.0 / Android 15 začaly náhodné restarty, které postupně přešly do bootloopu – telefon už nelze běžně používat.
Na oficiálním fóru Samsung EU a v zahraničních komunitách si na podobné problémy stěžují stovky lidí, zejména s verzí S908E (Snapdragon). Zdá se, že aktualizace obsahuje chybu, která může ovlivnit více modelů – i u nás.
📌 Odkaz na vlákno:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-issues-after-7-0-update/td-p/1265348...
Pokud máte podobnou zkušenost z Česka nebo Slovenska, dejte mi prosím vědět. Chci kontaktovat podporu Samsungu s žádostí o goodwill opravu, a čím víc nás bude, tím větší je šance na řešení i po záruce.
Díky!
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 18-07-2025 08:13 AM
Takže dobrá zpráva pro mě kontaktoval jsem samsung podporu formou emailu kde jsem sepsal co se s telefonem stalo plus jsem přidal odkazy z internetu na stejné případy ze světa a na to mi odpověděli tak že si musím nechat udělat diagnostiku v autorizovaném servisu kterou si musím uhradit sám 450korun asi do druhého dne mi technik poslal výpis diagnostiky kde potvrdil že je vadná deska nejspíše z důvodu aktualizace a dnes mi volal servisák že ho kontaktovali ze samsungu že to může opravit na jejich náklady ☺️ vzhledem k tomu že je to opravdu časté no telefon je 3/4 roku po záruce takže pokud bude mít někdo stejný problém tak zde je řešení
o 12-07-2025 05:13 PM
o 12-07-2025 05:15 PM
o 13-07-2025 11:31 AM
Nic z toho nefunguje a všechny rady na internetu jsem vyzkoušel nedostanu se ani do recovery menu pouze do Download modu což jsem i udělal novou instalaci přes odin a zdálo se že vše funguje asi 6 hodin bez problému pak jsem telefon odložil a byl zase v boot smyčce ze které už se nedostane a další přeinstalování nepomáhá
o 13-07-2025 03:55 PM
Zdravím,
Kontaktujte Samsung, podle toho co jsem koukal, tak tu tyto případy byly dva, otázkou je zda dotyční ten telefon ještě vůbec mají a nebo to nějak vyřešili.
o 14-07-2025 03:32 PM
Tak dnes jsem volal do autorizovaného servisu a s tímto problémem jsem prý už nejméně desátý
o 18-07-2025 08:13 AM
Takže dobrá zpráva pro mě kontaktoval jsem samsung podporu formou emailu kde jsem sepsal co se s telefonem stalo plus jsem přidal odkazy z internetu na stejné případy ze světa a na to mi odpověděli tak že si musím nechat udělat diagnostiku v autorizovaném servisu kterou si musím uhradit sám 450korun asi do druhého dne mi technik poslal výpis diagnostiky kde potvrdil že je vadná deska nejspíše z důvodu aktualizace a dnes mi volal servisák že ho kontaktovali ze samsungu že to může opravit na jejich náklady ☺️ vzhledem k tomu že je to opravdu časté no telefon je 3/4 roku po záruce takže pokud bude mít někdo stejný problém tak zde je řešení
o 29-07-2025 10:12 PM