Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 ultra call record

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
133 Zobrazení
JenomInovace
Navigator
Možnosti
Ahoj, četl jsem že oneui 7 má mít možnost nastavení nahrávání hovorů, já to zde nemám (ani ty ai transcripts) ale údajně to mají všechny galaxie telefony to nahrávání, proč v nastavení nic takového nemám?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @JenomInovace
je pravděpodobné že v některém regionu je to možné. U nás tomu všeobecně brání také § 86 NOZ č. 89/2012 Sb, kde není nahrávání telefonních hovorů bez souhlasu druhé strany legální. Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/697 a zákona č. 110/2019 Sb. považuje záznam telefonního hovoru za osobní údaj, který se řídí Obecným nařízením EU o ochraně údajů, známým jako GDPR. Pořizovat i šířit takový záznam není dovoleno. Většina aplikací co tel. hovory nahrávala, druhému účastníkovi neoznamovala skutečnost, že je hovor nahrávaný. Pokud se tohle pořeší, neviděl bych pak problém. Někdy je to k užitku.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @JenomInovace
je pravděpodobné že v některém regionu je to možné. U nás tomu všeobecně brání také § 86 NOZ č. 89/2012 Sb, kde není nahrávání telefonních hovorů bez souhlasu druhé strany legální. Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/697 a zákona č. 110/2019 Sb. považuje záznam telefonního hovoru za osobní údaj, který se řídí Obecným nařízením EU o ochraně údajů, známým jako GDPR. Pořizovat i šířit takový záznam není dovoleno. Většina aplikací co tel. hovory nahrávala, druhému účastníkovi neoznamovala skutečnost, že je hovor nahrávaný. Pokud se tohle pořeší, neviděl bych pak problém. Někdy je to k užitku.

SnakeSK
Voyager
Možnosti
Zmente si CSC na INS a nahravanie tam bude 😊
0 Like
JenomInovace
Navigator
Možnosti
Zdravím, nemám možnost INS, mám tam docela málo možností.. každopádně jsem to dal na SEK a recording mám, víte o nějakých problémech které by s touto změnou mohl případně být? A jinak děkuji za solution
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Tak potom radsej ILO, sek ma dost pomale aktualizacie a pokial mas GW tak chyba ECG ci BP
JenomInovace
Navigator
Možnosti
Mé možnosti jsou pouze tyto, dělal jsem to podle videa kde toho měl o dost vic (včetně INS) ale já zde toho moc nemámUwFiPHIgta.jpg
0 Like