Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra vypadáva signál

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
129 Zobrazení
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Ahoj priatelia doma máme taký problém obaja ja aj manželka máme 4ku ja mám Fold4 ona S22 Ultra........ja fungujem bez problémov jej vypadáva pravidelne signál....dnes som jej vyhodil SIM kartu a spravil eSIM výsledok rovnaký tam kde ja mám bez problémov 5g ona je bez signálu......je nejaká pomoc alebo sa len zmieriť s tým že Exynos je nepodarok? 
0 Like
8 Odpovědi
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím,

Stav od kdy na S22U vypadává signál? Je od doby co telefon manželka má? A nebo je to problém co se vyskytl nově? Je to pár dní co tu byl uživatel s podobným dotazem (už nevím co to bylo za telefon) a ve finále byl problém u operátora, probíhaly nějaké změny na síti.

Je stejný problém i při využití SIM jiného operátora? Projevuje se problém i na jiných místech než doma? Má nastavenou prioritu na 5G v nastavení telefonu? 

Porovnat jak telefony chytají signál je možné zjistit pomocí aplikace, namátkou Network Cell Info Lite & Wifi, hned na první kartě je vidět síla signálu.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 3), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,niektorým pouzivatelom pomohlo vypnúť volanie cez LTE(vypnutie hovorov VoLTE).
0 Like
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Prejavuje sa to od začiatku niekedy to bolo často aj 5-6x za deň niekedy celý mesiac pokoj......teraz to bolo už častejšie tak som skúsil eSim a nešiel som sa jej dovolať skoro 30min......operátor 4ka mával zlý signál má zmluvu s Orange že v prípade slabého signálu sa telefón pripojí tam ale ona má problém že telefón sa úplne odpojí......a áno má nastavené 5g tak ako ja len ja mám vo Folde snapdragon
0 Like
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Skúsim vypnúť mame to obaja zapnuté
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

To je jediný operátor se "signálem" v místě bydliště? Nebo co je jinak za důvod léta (S22 je 3 roky starý model) používat služby operátora, kdy vám signál několikrát za den vypadne? 

Pokud je to nahodilé, tak to bude věcí pokrytí, telefon buď bude fungovat a nebo nebude. Vyloučit problém se sw telefonu je jednoduché, spusťte telefon v Nouzovém režimu, postup sem nakopíruju z jiného tématu, kde sem to popisoval před chvílí:

"Spusťte telefon v Nouzovém režimu, postup je: Vypněte telefon, následně stiskněte zapínací tlačítko, až se objeví logo Samsung, tak zapínací tlačítko pusťte a místo něj držte tlačítko "Hlasitost dolů" dokud telefon nenaběhne. Vlevo dole v rohu bude text "Nouzový režim" .Restartem telefonu se dostanete do "normálního režimu". O data nepřijdete, maximálně pokud používáte jiný Launcher, tak se vám spustí One UI a nebo se na telefonu nastaví režim letadlo."

A na rovinu, pokud by výrobci neuváděli co je za chipset v daném modelu, nejste schopen poznat od jakého výrobce tam je. Stal se z toho takový jak já říkám "Exynos fetish" a to říkám jako bývalý majitel S22 Ultra.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 3), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Mne to robilo este ked som ju mal novu asi mesiac. Potom prisla aktualizacia a odvtedy uz ide ok. Taktiez nepouzivam VoLTE a preferujem 4g. Na 5g mam nastavený režim a zapinam iba výnimočne v Bratislave kde sa.mi stava ze 4g niekedy dlho sťahuje väčšie súbory. A teda mam orange operatora a S22plus.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @MiroslavMrázik 

Bohužiaľ, robila to aj moja S22U. Mne osobne nepomohlo nič... Niektorým ľuďom ale pomohol servis a výmena základnej dosky 😐

0 Like
Spissa
Pioneer
Možnosti
Taky mě to kolísá. Asi to bude tím 5G.
0 Like