Matusik26
First Poster
o 13-10-2022 10:05 PM
Možnosti
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Zdravím vospolok.
Mam cca 3 mesiace staru s22ultru kupovanu novú v samsungu. Na starej s9plus mi zvykla blbnut wifi tym sposobom ze mi proste vypadavala. Priklad:kukal som ytb a zrazu vykricnik, skusal som to riesit všeliako ape najjednoduchsie bolo vypnut a zapnut wifi. No lenze robit to aj 4krat za 10minutove video je viac než dost... podobny problem mam ale aj na 22ultre. Mama ma s10e a pohode jej vsetko ide, do Google v rovnaký moment napíšeme to iste, dame hladat a mne to toci a toci a toci a nic a jej v momente nacita. Proste nechapem a som sklamany....
3 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
o 14-10-2022 09:35 AM
Možnosti
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Dobrý deň.
- Deje sa to na každej jednej WiFi, alebo je problém špecifický výhradne pre Vašu "domácu" WiFi sieť?
- Nepoužívate v telefóne nejaký antivírus, "správcu aplikácií" tretej strany, prípadne VPN a podobne?
TomiXL
Samsung Members Star ★★
o 14-10-2022 01:54 PM
Možnosti
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Ja mam este dve doplnujuce otazky. Datum a cas mate nastaveny na automaticky? Prenasali ste si data a aplikacie z tej S9+ na S22U cez smart switch?
Flugzeug
Voyager
o 15-10-2022 02:02 AM
Možnosti
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
V minulosti sa mi to stavalo na domacej WiFi. Jedine co po tyzdnoch skusania pomohlo bola vymena routra za iny typ. Odvtedy je pokoj.