Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s polohou S22ULTRA

(Téma vytvořeno: 20-02-2023 05:22 PM)
546 Zobrazení
doopita
First Poster
Možnosti
Při pořízení fotky se zobrazuje název tel a pod tim datum a čas kdy byla fotka pořízena. Od včera se mi zobrazuje pouze název a datum a čas nelze nastavit

0 Like
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @doopita

Zkuste podržet prst na ikoně aplikace fotoaparát pak dejte malé i a v položce Oprávnění zkontrolujte zda má aplikace přístup k Poloze. Dále zkontrolujte v Nastavení Fotoaparátu zda je zapnuto značky Polohy. Pokud to nepomůže tak bych vymazal Data a Paměť u aplikace Galerie. 

fajnsnek2
0 Like
doopita
First Poster
Možnosti
Tak přístup k poloze je zapnutý. Nainstaloval jsem jinou aplikaci fotoaparu tam to funguje. Je to divné , že originál nejde nastavit. Přestalo to ze dne na den fungovat
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, kde se to (ne)zobrazuje? Jsem si dost jistý, že mně výchozí aplikace zapisuje do fotografie všechna data, takže to zobrazení bude jen nějaká drobnost v nastavení.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
doopita
First Poster
Možnosti
Zobrání se mi na fotce jen nápis Galaxy Ultra 20 a to je vše, ale před tím tam byl datum i čas vyfocené fotky
0 Like
doopita
First Poster
Možnosti
Ultra 22
0 Like
Katrencikj
Pioneer
Možnosti

Nemáte třeba omezené nastavení polohy v Nastavení - > Aplikace - > Fotoaparát a poloha? 

0 Like
doopita
First Poster
Možnosti
Jo když udělám fotku a podívám se na polohu, tak u toho mám značku kolečko a uvnitř černá čára jako zakaz
0 Like
Katrencikj
Pioneer
Možnosti

Pak bych se podíval do výše uvedeného nastavení a použití polohy povolil, pokud není. 

0 Like
doopita
First Poster
Možnosti
No právě že je vše zapnuté a prosto to nefunguje
0 Like