Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google feed pro starší telefony

(Téma vytvořeno: 11-03-2021 09:31 PM)
658 Zobrazení
Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Má někdo z místní komunity informace o zpřístupnění Google feed i pro další telefony s OneUI 3.1. To co nabízí Samsung je k ničemu. Nic moc se nedá nastavit a vybrat zdroje zpráv taky nejde. Nechci používat launchery třetích stran. Ten nativní mi plně vyhovuje a nerad mám v telefonu několik aplikací na jednu věc. A zrovna tato funkce mi nepřijde kdovíjak exkluzivní na to, aby byla jen pro nejnovější modely eSkové řady. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Urbis83 Je mi to líto, ale zatím to vypadá, že to na starší zařízení nedorazí, možná s budoucím update One UI, ale ten bych čekal někdy koncem léta..

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Urbis83 

Zkusím Váš dotaz poslat dále, zda získám detailnější informace. Aktuálně je to stále výsadou vlajkových modelů řady S21 🤔

fajnsnek2
0 Like
Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Díky za snahu. 👍Budu doufat v dobré zprávy.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, stačí si nainstalovat Zprávy Google a máte to samé, jen místo posunutí doleva kliknete na ikonku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.magazines

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Nebojte, to mám. Ale je tam drobný rozdíl v obsahu a možnostech aplikace. Jsem už od telefonů Huawei naučen jen swipnout a číst případně vyhledávat. Těžko se toho návyku zbavit. 😀 A když to může mít prakticky stejný telefon se stejným softwarem, dost mě mrzí že aplikace která ani není původem od Samsungu není dostupná i pro ostatní telefony. Ještě nějakou dobu počkám, jestli s nějakým updatem přijde tato možnost i Note20. Jinak mám v záloze Lawnchair.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

No nevím, jestli je Lawnchair výhra... Nova Vám nesedí? Já na ní jedu už ani nevím jak dlouho a jsem maximálně spokojený. Ano, chybí tam ty boční stránky, ale to beru spíš jako plus.

Libb_0-1615533235704.png

Hloupé je, že Google Zprávy mají widget jen jako jednu zprávu.

0 Like
Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Nova mi nesedí už tím, že pokud chci kompletní funkce, musím zaplatit. Lawnchair je kompletně zdarma a má pár věcí navíc. Je ale pravdou, že Novu už jsem dlouho neviděl ani nezkoušel. No nic, počkám si a uvidím. Třeba nám uvolní i Režiséra. 🤓
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nikdy jsem nepochopil, že někdo, kdo si koupí telefon za řádově průměrný plat, bere jako problém, když autor skvělého softu chce přispět zkruba hodnotou krabičky cigaret... ale to je už Váš boj.

Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Tak to jste u mě netrefil. Naopak. Mám hodně aplikací i her zaplacených. To byl důvod odchodu od Huawei. Neměl jsem k nim přístup. Jsou to apky které chci používat i nadále s novým telefonem. Ale platit za jednu aplikaci když je druhá stejná zadarmo? Bych byl *****. 😉
0 Like
KoblihCZ
Student
Možnosti
Škoda, že 2x dražší ZFold2 přepnutí taky nenabízí. Snad brzy vyjde update...
0 Like