Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google fotky - smazaní

(Téma vytvořeno: 24-05-2024 09:53 AM)
243 Zobrazení
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Prosím vás, už fakt nevim... jak smažu z google fotky všechny fotky, aniž by se mi smazali z mobilu? Něco se tam zálohovalo a nikde to nejde smazat, a když to smažu, tak se mi smaže i z mobilu z galerie.Proč??? 

image

0 Like
4 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,skusit vypnut synchronizaciu a @alohovanie fotiek cez- služby google- nastavenia v mobile,či to pomôže a nasledne vyskusat odfotit nieco ,či to stale ukladá duálne.🤔
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Diky za komentář. Nicméně se mi to nějak podařilo skoro vsechno odstranit, zbylo tam asi 880mb ktery nikde nejsou videt a nejde to pryc, pos***ej google na vsechno chce aplikaci abych mohl neco delat, tj. google one, google fotky, google drive, atd atd.. pryč s celým googlem. EXISTUJE nejaka jednoducha prehledna aplikace, kde si zalohuji fotky? NE google a NE OneDrive. Dekuji moc
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Na toto bacha. Nefunguje to uplne transparentne a snadno si smazete co nechcete.
Pokud chcete mazat pouze v googlu, udelejte to pres webove googlephotos.
Ale pro jistotu si nejdrive na 1 fotce overte, zda se i toto smazani "neprenese" do telefonu.

Edit: Overil jsem to za Vas. Pokud smazete fotku pres web, tak v telefonu stale zustane.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Co vám vadí na onedrive? Narozdíl od blbého Google vidíte alespoň složku s fotkami a jde to propojit s galerií a správce souborů. Google fotky jsou šmejd a fotky nejdou přesunout z cloud do telefonu.
0 Like