Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cloud

(Téma vytvořeno: 11-02-2024 06:02 PM)
321 Zobrazení
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Prosím Vás, sháním nějaký přehledný, jednoduchý cloud na zálohování celé galerie včetně vytvořených alb. Onedrive je katastrofa a google fotky nemohu vybrat jiná alba, teda mohu ale ty co potřebuju tam ani nejsou zobrazeny.

Díky za tipy
0 Like
7 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Proč je OneDrive katastrofa? Používám dlouho a absolutně bez problémů.
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Zvolim alba která chci v onedrive synchronizovat a stejně to synchronizuje i jiné, které nechci.
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
S Google jsem měl taky menší problém a Onedrive jak píšeš to samé. A hlavně i ty ceny občas jsou trochu přehnané. Zatím naštěstí toto neřeším i když riskuji že mám vše na telefonu a záloha nikde.
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Já bych to taky neřešil, ale mám dceru a už bych nechtěl ztratit fotky 🙂
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Jasný to chápu. My čekáme dítě a taky mám plno fotek z cest kamionem a nerad bych o to přišel. Taky budu muset řešit zálohu. I když mě nejvíc štve ty ceny. A pak se snažím něco najít a stáhnout zpět a kvalita zničená.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím, je to trochu starší článek, ale já používám tohle: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s10-series/o-z%C3%A1lohov%C3%A1n%C3%AD-dat/m-p/1445574#M1...

Stručně: Folder Sync Pro, vyberete dvojice složek, jak a kdy zálohovat a dál se nestaráte. V historii vidíte, kdy se naposledy zálohovalo a jak to dopadlo. Jako úložiště používám kombinacei OneDrive a mých disků. Platím si Office365, kde je v ceně 1TB, dále doplácím na celkem 1.6 TB. Šlo by to i jinak, ale za těch pár korun mně to stojí. (Pravidelně vidím příspěvek typu "ztratil(a)/rozbil(a) jsem telefon a mám tam všechny fotky za 20 let, jak je obnovit?!" Nechápu tuhle lehkomyslnost...)

Celkové schéma zálohování je u mě o dost složitější, ale v základu se OneDrive synchronizuje na dva nezávislé počítače, kde se zároveň data kopírují na jiné fyzické disky, aby v případě, že by se třeba smazal OneDrive, data zůstala jinde. Můžete použít i Google disk, ale ne přes aplikaci, to je důležité, protože ta si dělá, co chce, ale buď FolderSync Pro nebo něco podobného, kde máte kontrolu nad tím, co a kam se zálohuje a také, že se to zálohuje v nezměněné kvalitě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Unkempt7267
Journeyman
Možnosti
Zkuste Fillen.io. 😉

Osobně používám již několik let na několika telefonech a PC.
0 Like