Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Game launcher - vliv na výkon telefonu

(Téma vytvořeno: 10-10-2023 07:54 PM)
246 Zobrazení
Jampce
Navigator
Možnosti
Ahoj,
Chci se jen zeptat na jednu věc ohledně topení telefonu. 
Může mít nějaký vliv na výkon a tedy i teplotu telefonu, jestli je hra normálně nainstalovaná a je klasicky v menu, nebo když je vložena do game launcheru a spouštěna z něj? 
Jde konkrétně o hru Rush royale. Co se bavím se známými, tak nikomu telefon netopí tak jako mě. Po půl hodině hraní je jak pětník a občas se začne hra i sekat. 
V game booster jsem si dal profil power saving a moc efektu to nepřineslo. 
Napadlo mě jestli telefon při spuštění přes game launcher nespustí na pozadí automaticky nějaký výkonnější profil nastavení procesoru 

Snad jsem to napsal srozumitelně 🙂 
Díky za odpověď 

0 Like
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud pouštíte hru přímo z Game launcheru, opravdu dostane tolik prostředků, kolik je možné. Následujícím si nejsem na 100% jistý: ale i když ji spustíte mimo Game Launcher, ale ten je povolen, měl by poznat, že běží hra a přizpůsobit tomu podmínky.

Pokud vám telefon topí víc, než jiným lidem (mají stejný model telefonu?), je možné, že máte na pozadí nějaké další aplikace. Napadá mě nějaký antivir, VPN, čistič paměti... Pokud mají lidé, se kterými se srovnáváte, jiný telefon, může to být optimalizací pro ten který model - a samozřejmě novější modely budou nejspíš topit méně. A nezapomeňme, to jak moc je telefon zahřátý, může být subjektivní pocit a jediné, co má reálně smysl, je přímé srovnání.

Zeptám se, hra je stažená z Play, není nějak modifikovaná (crack, mod)?

Poslední, co mě napadá, je obal, nemáte nějaký, který by mohl bránit chlazení?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Jde o jiné modely, včetně Apple. Nikomu to netopí. A opravdu nejde o subjektivní pocit. Telefon je žhavý a i když se podívám do Good guardians na teoloty, jsou extrémně vysoko.
V létě jsem měl telefon položený na mraženém špenátu zabalenem v uterce abych si mohl zahrát 🙂
Kryt jsem sundal už v létě. Telefon se vlivem tepla dokonce začal na boku rozlepovat a musel jsem nechat v servisu přelepit
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Hm, to mně přijde jako že něco není v pořádku, protože rozlepit se telefon nemůže v žádném případě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
To nevim. Ale telefon uz je asi čtyři roky starý. A v servisu mi říkal chlap že ty lepitka co samsung používá dlouho nevydrží.
A telefon dosahoval opravdu vysokých teplot a zprvu jsem tomu moc nevěnoval pozornost.
Jestli narážíte třeba na vyfouklou baterii, tak ta je v pořádku
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jaky telefon mate?Novejsi modely dostavaji do zakladu vyfrezovany stredni dil potazeny chladivou vrstvou a do nekterych dokonce pridavaji medene pasivni chlazeni.Na telefonu si take obcas zahraju a kdyz dost topi,vycistim pamet a necham odpocinout.Telefony nejsou uplne urceny k hrani her a slouzi k nim jine modely,jako Asus atd.Zkuste popremyslet o zmene ci nejakem tom pridavnem chlazeni a snad to uspokoji vase predstavy o provozu telefonu s hrami
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Samozrejmne ma na to vliv optimalizace hry a jine
0 Like