Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που κάνω βιντεοκληση στο messenger με το τέλος της βιντεοκλησης, οι ήχοι των ενημερώσεων, και του συστήματος... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που κάνω βιντεοκληση στο messenger με το τέλος της βιντεοκλησης, οι ήχοι των ενημερώσεων, και του συστήματος... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο μέχρι στιγμής ειμαι αρκετά ευχαριστημένη. Τον τελευταίο μήνα, ένα παιχνίδι που παίζω έχει εξαφανιστεί από... Προβολή δημοσίευσης Δοκίμασε στις εφαρμογές που δεν εμφανίζονται να πας από τις ρυθμίσεις, εφαρμογές και να τις βρεις μι... Προβολή δημοσίευσης |
Greetings,. I have bought the A52s last week and I have wifi connectivity issues. I often get the ! Mark in the Wifi and I am not able to connect... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημερα, θελω να ρωτησω, αναβαθμιση του android 12 θα γινει σε στα μοντελα a80 και a20e? Προβολή δημοσίευσης Αν πάτε στο καμπανάκι πάνω δεξιά, έχει μια ειδοποίηση του oneui4 andoird 12 που λέει ποιες συσκευές ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας!! Ήθελα να ρωτήσω γιατί το κινητό μου δεν έχει το Samsung Dex;; πως μπορώ να το εγκαταστήσω;; Προβολή δημοσίευσης Ναι οι διαφορές είναι ελάχιστες στην πρώτη ματιά, αλλά και τεράστιες κατ'εμε, παρότι μιλάμε για δύο ... Προβολή δημοσίευσης |
Ηρθε ενημερωση για Α72, αν και Οκτωβρίου, αλλα καλοδεχουμενη 😁 Προβολή δημοσίευσης Στο Α72 έχω 8, αντε και έγινε 12, καλά είναι, στο s21u έχω ήδη 12, να πάει στα 16!! Μόνο όταν δουλεύ... Προβολή δημοσίευσης |
Μόλις ήρθε, και αρκετά μεγάλη 612mb, αντε να δούμε τι καλούδια μας έχει!! Βέβαια η ενημέρωση ασφαλείας είναι 1... Προβολή δημοσίευσης Παίζει να μη το έχω καταλάβει γιατί στο s21u είναι smooth και το έχω συνηθίσει. 😁 😁 😁 απλά δε μπή... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας, επέλεξα κάποια ρύθμιση στο κινητό μου ,A30s, android 11, ui 3.1, και δεν μου εμφανίζεται η επιλογή για μεταφορά αρχείων από το... Προβολή δημοσίευσης Αφού δε μπόρεσε τίποτα από αυτά να το διορθώσει, μάλλον μόνο η επαναφορά θα σε σώσει. Καλή επιτυχία ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα, σημερα αγορασα το μοντελο Α52s 5G μου ενφανιζρι κανονικα την καρτελα πλεονεκτηματα στην εφαρμογη Samsung members αλλα δε νου βγαζει... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα σας μπορειται να με βοηθησετε πως να αποκτησω τα ακουστικα μετα την αγορα του samsung A52 s 5G??? Προβολή δημοσίευσης |
Δεν μπορω να ενεργοποιησω την εφαρμογη του ραδιοφωνουΠροφανως ειχα πατησει μια λαθος εντολη και τωρα οταν προσπαθω να το ενεργοποιησω που βγαζει... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
|
Γεια σας! Όταν έχω ενεργοποιημένο το δαχτυλικο αποτύπωμα και στο 0% η φωτεινότητα σκοτείνιαζει και παραμορφωνεται η φωτογραφία εννοώ όταν το... Προβολή δημοσίευσης Ελπίζω να φτιάξει όταν πάρει το Android 12 γιατί τώρα αν ήταν θα είχε φτιάξει με τις ενημερώσεις που... Προβολή δημοσίευσης |
|
Καλησπέρα Α51 το τηλ Πριν κάνα 2 μήνες μου έβγαζε πρόβλημα με την memory card ότι δεν την διάβαζε κ ήθελε επανεκκίνηση το κντ ... Προβολή δημοσίευσης Στην τεχνική υποστήριξη της Samsung να πάρεις. Το τηλέφωνο ειναι 2106897691 Προβολή δημοσίευσης |
Ήρθε πριν από λίγο ενημέρωση στο Galaxy A51 Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Γιατί η υπερευρυγωνιος κάμερα δεν έχει την δυνατότητα να βγει η φώτο με φλας; Προβολή δημοσίευσης 🤣 🤣 🤣 🤣 😂 😂 😂 😂 μη τα συζητάς, ήμουν και στο αεροδρόμιο, είχε καθυστέρηση και η πτήση ούτε έ... Προβολή δημοσίευσης |
Επιτέλους ήρθε η ενημέρωση α51 Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
129 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |