Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλημέρα στην παρέα! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το έχω απορία εδώ και καιρό γιατί το galaxy a70 το παράτησαν με τις αναβαθμίσεις( 1 η 2 το... Προβολή δημοσίευσης
It is with great disappointment that after purchasing my new galaxy a22 4g, I realized that smart view has been discontinued and no alternative has... Προβολή δημοσίευσης
Την ωρα που το A72 μου, εχει ενημέρωση Αυγούστου, το Α40 μου έβγαλε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Χαίρομαι που δν εχουν εγκαταλείψει την Α σειρά του... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπερα παιδια! Εχω εγκατεστημενο στο κινητο το outlook για τα mail και εδω και 2 μερες δεν ακουγεται ο ηχος απο τις ειδοποιησεις ενω ερχονται... Προβολή δημοσίευσης
I can't find the super steady mode in the camera app no matter the resolution of the video it doesn't exist. It's completely gone for... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να κάνω split screen στο samsung internet?? Θέλουμε ας πούμε να δω κάτι το ταμπλετ και θέλω να βάλω διπλα δίπλα... Προβολή δημοσίευσης
Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν σε Galaxy A52 5g Υπάρχει δυνατότητα να δεις τηλεόραση από την τηλεόραση Samsung που έχεις. Δηλαδή να συνδέσεις την... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα. Έχω το Galaxy A51. Μου στέλνουν αρχεία PDF ,πατάω επάνω για να ανοίξει αλλά δεν ανοίγει. Τι ρύθμιση μπορώ να κάνω,αν... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα σας,
Έκανα νέα αγορά το Α22 4g και διαπιστώνω, πως όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, όλες οι ειδοποιήσεις, ακούγονται μόνο στα... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα..έχω το α71 και τώρα κ 2 μέρες μου κάνει νερά στην φόρτιση κ δεν φορτίζει..ενώ ο φορτιστής λειτουργεί κανονικά σε άλλη συσκευή σαμσουνγκ... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα έχω ένα a41 κ τον τελευταίο καιρό μου βγάζει ξαφνικά ένα μήνυμα για την Sim 1 (δεν εχω κ αλλη) οτι απαγορεύεται. Συμβαίνει σε άλλον; με... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα, πρώτη φορά εδώ κ είπα να ενημερώσω.
Λίγες μέρες που έχω στα χέρια μου το α22 5g κ ήδη ενθουσιασμενος για την καινούργια μου... Προβολή δημοσίευσης
Γειά σας παιδιά, έχω το Samsung Galaxy A10 και σήμερα έκανε ενημέρωση στο One UI 3 με android 11. Όμως έχω ένα πρόβλημα.Απο την στιγμή που έκανε... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα έχω το Α51 κοντά στο χρόνο,απόλυτα ευχαριστημένος και θέλω μια αλλαγή σιγά σιγά
Τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπει αγορά πάνω από... Προβολή δημοσίευσης
Επιτέλους μετα απο καιρό και με την επιστροφή απο τις διακοπές εκανα την αναβάθμιση σε A72.
Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πάρα πολύ καλές και... Προβολή δημοσίευσης