Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγουν εφαρμογές, social ή και φάκελοι μόνο με τα βιομετρικά του Samsung pass? Κάτοχος A52s 5g Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγουν εφαρμογές, social ή και φάκελοι μόνο με τα βιομετρικά του Samsung pass? Κάτοχος A52s 5g Προβολή δημοσίευσης |
Καποια καλη εφαρμογη αυτοματης ηχογραφησης κλησεων γνωριζει καποιος να μου υποδειξει; Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα! Αγόρασα το Α52s με την προωθητική ενέργεια με δώρο τα ασύρματα ακουστικά. Μπαίνω στα πλεονεκτήματα όπου μου υπέδειξαν από το support και... Προβολή δημοσίευσης Ωραία σε ευχαριστώ πολύ δεν με ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο και από την cosmote και τα έχασα αποτι βλέ... Προβολή δημοσίευσης |
Ήρθε και στα Α50. Πίστη και ακριβής στο ραντεβού της η Samsung. Προβολή δημοσίευσης Η Samsung έδωσε πολύ μεγάλη υποστήριξη σε αυτό το μοντέλο. Επίσης νομίζω πως μέχρι την άνοιξη του 20... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα στο forum! Εχθές η σύζυγος μου έχασε τη συσκευή Α72 και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να την μπλοκάρω με κάποιο τρόπο;να σημειώσω ότι... Προβολή δημοσίευσης Ελπίζω να βοήθησα. Ειδάλλως δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα πρέπει όμως να έχει το κινητό ενεργοποιημεν... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα παίδες! Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Ξέρει κανείς αν η Samsung θα ενημερώσει το λογισμικό του κινητού Samsung Galaxy A52s... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημερα.Εχω ενα Α52s 5g. Μπορω να εκτυπωσω με τα δεδομενα κινητου και οχι μεσω wifi?Απο τοτε που καταργηθηκε το google cloud print υπαρχει... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @zeropap Όπως πολύ σωστά εξήγησε ο χρήστης shoulda, για να μπορέσεις να εκτυπώσεις από τον... Προβολή δημοσίευσης |
Όταν πατάω το screen record στο α21ς δεν δουλεύει άμα ξέρει κάποιος πος να το φτιάξω Προβολή δημοσίευσης Έψαχνα στο Google και έλεγε ότι υπήρχε στο Α21 S αλλά δεν το έβλεπα και κατέβασα απα apk screen reco... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω αυτή την απορία και νιώθω λίγο απογοήτευση πού δεν έχει ραδιόφωνο το samsung galaxy a52s Προβολή δημοσίευσης Καλησπερα εχω το samsung a22 5g και δν εχει ραδιοφωνο.Πρέπει να εγκαταστησω? Προβολή δημοσίευσης |
Μπράβο ρε Sammy 😀 Προβολή δημοσίευσης |
Ναι είναι ασφάλεια του Νοεμβρίου και προσθέσανε λειτουργία ώρας ύπνου!!! Από όσο ξέρω σιγά σιγά παίρ... Προβολή δημοσίευσης |
|
Χτες μου έπεσε το κινητό με την πλάτη από ύψος σχεδόν 1 μέτρο και κάτι δυστυχώς δεν του είχα τη θήκη εκείνη τη στιγμή oμως δεν δείχνει να έπαθε... Προβολή δημοσίευσης Μπορεί και σε μια, μπορεί και πότε... το πιο πιθανό είναι ποτέ... σε βάθος χρόνου και ανάλογα την χρ... Προβολή δημοσίευσης |
Χτες μου έπεσε το κινητό με την πλάτη από ύψος σχεδόν 1 μέτρο και κάτι δυστυχώς δεν του είχα τη θήκη εκείνη τη στιγμή oμως δεν δείχνει να έπαθε... Προβολή δημοσίευσης |
Αγόρασα σήμερα το Α52s, και μου φαίνεται κάπως περίεργο το ελληνικό πληκτρολόγιο με την διαρρύθμιση των πλήκτρων. Δεν βρίσκω πώς αλλάζει,... Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρει κανείς τι είναι η εφαρμογή CameraLight Sensor? Βλέπω ότι τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και σήμερα ας πούμε είναι πρώτο σε κ ... Προβολή δημοσίευσης Χαίρομαι που το τακτοποίησες! Αν θες σημείωσε το θέμα λυμένο για τους επόμενους χρήστες. Προβολή δημοσίευσης |
|
Καλησπέρα, Αγόρασα χθες το Samsung Galaxy A52S 5G και μου είπαν ότι δικαιούμαι δώρο τα Samsung Buds+ (το ρωτησα και αρκετες φορες πριν τα... Προβολή δημοσίευσης Όντως είχες δίκιο η sim έφταιγε λογικά γιατί μόλις την έβαλα μου τα εμφάνισε... Δυστυχώς όμως τώρα π... Προβολή δημοσίευσης |
|
Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που κάνω βιντεοκληση στο messenger με το τέλος της βιντεοκλησης, οι ήχοι των ενημερώσεων, και του συστήματος... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
129 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |