SAMSUNG GALAXY A50, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.... ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ RESTART ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
SAMSUNG GALAXY A50, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.... ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ RESTART ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ... Προβολή δημοσίευσης |
Στην εκπνοή του έτους έχει δώσει ρεσιτάλ η samsung, μας έχει γεμίσει ενημερώσεις!!! Προβολή δημοσίευσης |
Γειά σας . Μια φίλη μου είναι κάτοχος του A 32 και δεν μπορεί να βρει πουθενά το εικονίδιο για την εγγραφή οθόνης υπάρχει κάποιος τρόπος να... Προβολή δημοσίευσης |
Πως μπορω στο caler id, στις προσφατες κλησεις, διπλα απο την λιστα των κλησεων μου σε καθε ονομα να φαινεται και το νουμερο της κλησης?? Δηλαδη να... Προβολή δημοσίευσης Καλησπερα! Ναι αυτο εννοώ! Πιο παλια γινοταν αλλα τωρα με της τελευταιες αναβαθμισεις βασικα δεν γιν... Προβολή δημοσίευσης |
Ρε παιδιά δεν είναι σοβαρή ερωτήσει αλλά δε μπορώ να βάλω την μετάφραση στο browser!!!! Πως γίνεται?? Προβολή δημοσίευσης Δεν μού χρειάστηκε ακόμα αλλά έτσι το έκανε στις αρχές κ δεν μου έκανε τη μετάφραση!!! Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα μπορώ να κάνω screen record στο α21ς (χωρίς εφαρμογή ) άμα ναι ας μου πει κάποιος Προβολή δημοσίευσης Τι εννοούμε screen record ;το screenshot ;γιατί αν εννοούμε το screenshot εγώ έχω ενεργοποιήσει το β... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα. Καλές γιορτές. Σε Samsung A52s δεν λειτουργεί το USB OTG. Σε αλλη συσκευή A50 - A7 2018 το ίδιο Usb λειτουργεί κανονικά. Εχει... Προβολή δημοσίευσης με το τελευταίο απτειτ του λογισμικού κατέστρεψαν τι λειτουργία του otg Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Ξέρετε μήπως σε τι ακριβώς είναι χρήσιμη η virtual ram και αν θα μπορούμε να το κάνουμε στα galaxy A51; Βασικά την χρειάζεται την... Προβολή δημοσίευσης Στα Linux στα οποία βασίζεται το android, ονομάζεται swap file. Μακάρι όπως λέει ο should να τη δούμ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα το Samsung Galaxy A52s. Μετά τις πρώτες μέρες άρχισε να μην μου αναγνωρίζει την δεύτερη κάρτα sim και... Προβολή δημοσίευσης Εμένα επειδή είναι dual sim έχω επιλέξει να έχω 2 σιμ( μια cosmote και μια vodafone) και όχι μια σιμ... Προβολή δημοσίευσης |
Νωρίτερα κατά τι αυτή τη φορά, αρκετά πριν την εκπνοή του 2021.... Προβολή δημοσίευσης Υπομονή λίγο, έχει ξεκινήσει η διανομή. Είναι θέμα ημερών να τη λάβει https://www.sammobile.com/news... Προβολή δημοσίευσης |
Επιτέλους . . . ήρθε! 🙂 Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω την κοινότητα: είναι προτιμότερο να κάνουμε την εγκατάσταση του οποιοδήποτε... Προβολή δημοσίευσης |
|
Καλησπέρα. Γνωρίζετε το πότε θα έρθει κάποια ενημέρωση λογισμικού στο Samsung galaxy A70?. Παρά το γεγονός ότι έχει προστεθεί στις συσκευές με 4... Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα, το A70 ήταν στις συσκευές που θα έπαιρνε 2 μεγάλα updates, ήρθε με android 9 και πήρε 10 κ... Προβολή δημοσίευσης |
Λοιπόν, χθες το βράδυ ενώ ήμουν youtube με πετάει και όταν πήγα να μπω με πετουσε.. πήγα στο playstore και ειχαν βγει όλοι οο λογαριασμοι και στο... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update στο a21s μου χάθηκαν κάποια album με φωτογραφίες καθώς και όλος ο φάκελος με τις φωτογραφίες της... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα σε ολους!Εχω το gal A54 5G, χαθηκαν ολες οι φωτογραφιες μου απο αλμπουμ και καμερα, απο ολ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας από την πρώτη μέρα μπαίνει μόνη της η λειτουργία μην ενοχλείται ξέρει κανείς κάτι???? Προβολή δημοσίευσης Το έκανε και σε εμένα το βάζει όταν οδηγείς για να μην σου αποσπάται η προσοχή εγώ έψαξα στο youtube... Προβολή δημοσίευσης |
Πως μπορω να αλλαξω το χρωμα ειδοποιησης εφαρμογης στο edge???? Προβολή δημοσίευσης Λοιπόν, με τον τρόπο που σου υπέδειξε ο φίλος @SLouki7 μπορείς να επιλέξεις εσύ χρώμα για εφαρμογή ή... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω πρόβλημα με ειδοποιήσεις του κινητού δεν εμφανίζονται οι αναπάντητες κλήσεις ούτε ειδοποιήσεις Google και Instagram ενώ πχ το messenger... Προβολή δημοσίευσης Πήγαινε ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, σύνθετες ρυθμίσεις κ ενεργοποίησε τις υπενθυμίσεις ειδοποίησης για ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σήμερα έκανα μια ενημέρωση κ μετά από αυτό δεν μου δείχνει τις επαφές που έχω στην κάρτα σιμ Ούτε στις πρόσφατες κλήσεις αλλά ούτε... Προβολή δημοσίευσης Είναι μια σχεδόν απαραίτητη διαδικασία μετά απο κάθε μεγάλο update, αλλά σε πολλές περιπτώσεις βοηθά... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση ρε παιδια, γνωρίζει κανείς γιατι το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung Α71 δεν παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας; Έκανα... Προβολή δημοσίευσης Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, είμαι από Κύπρο κι απο ότι διάβασα στο άρθρο η συγκεκριμένη χώρα δεν ... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
129 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |