Galaxy A51 Καλησπέρα σε όλους!! Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Galaxy A51 Καλησπέρα σε όλους!! Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα, Πριν λιγες μερες πηρα το galaxy a71 και δεν διαβαζει το fingerprint για το ξεκλειδωμα. Ενω το σεταρω (σχετικα δυσκολα αλλα το σεταρω)... Προβολή δημοσίευσης Ναι και εγω αυτο σκεφτόμουν όμως για κάποιο λογο δουλεύει σε εμένα χαχα Προβολή δημοσίευσης |
But I can't find music share I have everything new except this one Please help me find MUSIC SHARE Προβολή δημοσίευσης try to find this in the "buttons order " section when you open the quick panel Προβολή δημοσίευσης |
|
Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει ενημέρωση για One UI 2.5 σε Galaxy A70? Προβολή δημοσίευσης Θα την πάρει την ενημέρωση να ξέρεις... τα μοντέλα από το 2018-2020 Θα το πάρουν κανονικά... (το one... Προβολή δημοσίευσης |
Γνωρίζει κανείς στα σίγουρα αν θα υπάρξει ποτέ ενημέρωση λογισμικού 2.5 για την σειρά Α και πιο συγκεκριμένα για το Galaxy Α51; Ευχαριστώ! Προβολή δημοσίευσης |
Το galaxy A50 θα πάρει άλλες ενημερώσεις λογισμικού πέρα από ενημερώσεις ασφαλείας?(π.χ. android 11) Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα ξέρετε άμα λάβει άλλες ενημερώσεις το Α70? Προβολή δημοσίευσης |
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε RAW format στο Samsung Galaxy A40? Προβολή δημοσίευσης |
Έχω βαρεθεί να βάζω το κινητό μου 3-5 φορές την ημέρα σε λειτουργία πτήσης για να λειτουργούν τα δεδομένα έχω κάνει και factory reset πριν 3 μέρες... Προβολή δημοσίευσης Φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα (εχουμε το ιδιο μοντελο), μεχρι που τελικα εγινε χειροτερο και το πηγ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, έχω ένα θέμα. Συχνά ρωτάω πολλά άτομα σχετικά με το ποσοστό μπαταρίας που πρέπει να φορτίζω. Οι ερωτήσεις είναι : ... Προβολή δημοσίευσης Όσο πιο κοντά κρατάς την μπαταρία στο 50% τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια ζωής της . το ιδανικό ... Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρει κανείς αν το Α30s θα πάρει αναβάθμιση σε one ui 2.5 ή 3? Προβολή δημοσίευσης |
Πώς θα μπορούσα να κάνω αποτύπωση βίντεο και όχι απλώς στιγμιοτύπου της οθόνης μου δίχως επιπλέον εφαρμογές; (Samsung Galaxy A8/2018) Προβολή δημοσίευσης Αν έχεις το Game launcher της Samsung στο κινητό σου μπορείς να μπεις μέσα και να προσθέσεις και άλλ... Προβολή δημοσίευσης |
Από την τελευταία ενημέρωση λογισμικού κάνει συνέχεια επανεκκίνηση!καμία λύση?1εβδομαδα τωρα Προβολή δημοσίευσης |
1.Μερικές φορές όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν πιάνει το ίντερνετ και χρειάζεται να ενεργοποιήσω/απενεργοποιησω την λειτουργία πτήσης 2.οταν... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα! Πως μπορώ να αλλαξω την προεπιλογη μου για την αποθηκευση των επαφων μου? Προβολή δημοσίευσης Επίσης μπαίνοντας στην εφαρμογή, από το Ξ, επιλέγεις διαχείριση επαφών και μπορείς να επιλέξεις προε... Προβολή δημοσίευσης |
Το Galaxy A51 έχει συνολικά πέντε κάμερες – τέσσερις πίσω κάμερες... Προβολή δημοσίευσης |
Το Galaxy A51 έχει σχεδιαστεί ώστε να διαθέτει οθόνη Infinity-O και... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
129 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |