Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Χαμηλή Ένταση Ακουστικού

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 17-10-2020 12:01 AM)
2798 Προβολές σελίδας
Arint
First Poster
Επιλογές
Έχω το Galaxy A8 2018. Πριν λίγες ημέρες και ενώ δεν συνέβη κάποια πτώση κλπ, η ένταση του ακουστικού κατά τις κλήσεις είναι τόσο χαμηλή που ίσα που ακούω τον συνομιλητή μου.

Πιστεύω πως είναι λάθος κάποιου software update και παρόλο που έχω κάνει όλες τις δυνατές αναβαθμίσεις δεν έχει διορθωθεί. Εσείς αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο;
7 Απαντήσεις
saxosm
Pioneer
Επιλογές
ξερετε ποτε θα παρει το Samsung.Galaxy A40 android 11
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
κατά την διάρκεια της κλήσης δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση του ακουστικού? πατώντας το volume up, κατά την διάρκεια της συνομιλίας. αν δεν είναι αυτό μπορεί οι μικρές οπες από όπου βγαίνει ο ήχος να έχουν βουλώσει.
Arint
First Poster
Επιλογές
ναι φυσικά, είναι στο μέγιστο η ένταση.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
δοκίμασες με ακουστικά? και εκεί η ένταση είναι χαμηλή? αν ναι μπορεί να είναι πρόβλημα με το software, ειδάλλως μήπως είναι το hardware του ακουστικού.
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @Arint 

Σχετικά με το πρόβλημα σου με την ποιότητα της κλήσης, θα σου πρότεινα να καλέσεις την τηλεφωνική υποστήριξη της Samsung στα τηλέφωνα: 80111 7267864 (αστική χρέωση) ή 210-6897691 (από κινητό). Εκεί οι ειδικοί μας θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν ανάλογα για να αποκατασταθεί το ζήτημα σου και να μπορέσεις να επικοινωνήσεις ξανά με τους συνανθρώπους σου δίχως να χρειάζεται να τους ζητήσεις να μιλήσουν πιο δυνατά.

Συνέχισε να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με το υπόλοιπο community, και εάν επιθυμείς, ενημέρωσε μας εάν επιλύθηκε το ζήτημα σου.

saxosm
Pioneer
Επιλογές
Θα παρει τον Δεκεμβριο
saxosm
Pioneer
Επιλογές
τον Νοεμβριο