Οταν κανω η λαμβανω κληση,δεν μπορω να μολησω εαν δεν εχω ανοιχτη ακροαση Προβολή δημοσίευσης
Εχω προβλημα με τα mb ενω τα ανοιγω παω ν μπω ιντερνρτ και μου λεει δεν υπαρχτι δυκτιο.Πρωτα δεν μου... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Οταν κανω η λαμβανω κληση,δεν μπορω να μολησω εαν δεν εχω ανοιχτη ακροαση Προβολή δημοσίευσης Εχω προβλημα με τα mb ενω τα ανοιγω παω ν μπω ιντερνρτ και μου λεει δεν υπαρχτι δυκτιο.Πρωτα δεν μου... Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρετε αν μπορώ σε Galaxy A50 (2019) να συνδέσω μέσω Bluetooth και ένα smartwatch και true wireless headphones ταυτόχρονα; Αν ναι πως; Προβολή δημοσίευσης |
Does anybody know if the galaxy a70 will get a new software update? Προβολή δημοσίευσης |
Κάτοχος a3 2017 Ενώ οι πάροχοι κινητης τηλεφωνίας μου λένε ότι ειναι συμβατή η συσκευή με wifi calling για κάποιο λόγο εμένα δεν υπάρχει η επιλογή ... Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα @gas13 , Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν υποστηρίζει κλησεις WiFi. Προβολή δημοσίευσης |
Αριστερά από την κάμερα selfie περίπου στο ενα εκατοστό, κατά τη διάρκεια κλήσης από τη 2η μέρα που έχω το κινητό και τώρα και στην αρχική οθόνη... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα έχει ο πατέρας μου το galaxy a7 2018 ξαφνικά κόλλησε το τηλέφωνο και έκλεισε από μόνο του και μετά δεν ξανα ανοιξε μπαταρία είχε 60% τι... Προβολή δημοσίευσης Θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε ένα από τα κέντρα τεχνικής υποστήριξής. Μπορείς να βρεις το κοντινότε... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν και πότε θα είναι διαθέσιμο το one ui 3.0 για το Samsung galaxy a31. Ευχαριστώ. Προβολή δημοσίευσης να διευκρινίσω κάτι εδώ, το one ui 3, είναι ένα skin στην ουσία, είναι ένα mod, πάνω στο android. έχ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας. Νέος κάτοχος ενός A21s. Μπορεί κάνεις να μου εξηγήσει πως μπορώ νσ εχω ώρα κ ημερομηνία επάνω στης φωτογραφίες μου, ... Προβολή δημοσίευσης |
Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή μου. Όμως όταν κάνω pair και μετά πατάω πάνω στον υπολογιστή μου για να τα κάνω connect μου... Προβολή δημοσίευσης Μόλις μίλησα με τη Samsung και μου είπαν ότι μάλλον είναι το πρωτόκολλο συσκευής και ότι δεν υπάρχει... Προβολή δημοσίευσης |
Μηπος υπαρχει κατι η να μπορω να ανεβάσω τα frame (fps) της κάμερας στο κινητο μου Προβολή δημοσίευσης |
Έχω παρατηρήσει πως τωρα τελευταία το κινητο μου κολλάει,έχω το α51 μηπος μπορω να κανω κατι ,και η κάμερα αργη να ανοίξει όπως και άλλες... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας, μηπος ξερει καποιο ποτε γινετε το uptade του one ui 3.0 στο a51. Προβολή δημοσίευσης |
Εχω ενα προβλημα που δεν το καταλαβαινω πραγματικα!! Βαζω τον κωδικο μ (τον σωστο) αλλα δεν τον διαβαζει!! Επαναλαμβανω βαζω τον σωστο κωδικο, ετσι... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Είναι κάτοχος του Samsung Galaxy A70 και τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω το καλώδιο στην υποδοχή του κινητού για να... Προβολή δημοσίευσης Νομίζω δεν έχει να κάνει με αυτό. Το δοκίμασα και εγώ τότε που το είχα πάθει και είχα ακούσει ότι κα... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας! Έβαλα πρόσφατα τζαμακι στο Α51 αλλα βλέπω ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει καλά και ο χειρισμός του κινητού δεν είναι καλός δλδ... Προβολή δημοσίευσης |
Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει το one ui 2.5 το Α41? Προβολή δημοσίευσης απο τι ξερω οχι δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι σίγουρος γιατο αν θα πάρει ui 3.0 Προβολή δημοσίευσης |
Πότε παίρνει το ONE UI 2.5 το Galaxy A41 Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας! Ξερουμε αν θα ερθει Ελλαδα η 5g εκδοση του Α71;; Το τιμιο Α5 2017 μου πνεει τα λοισθια... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω κάνει ενημέρωση Λογισμικού και μου εξαφανίστηκαν η φωτογραφίες από την κάρτα SD. Πώς μπορώ να της επαναφέρω. Δεύτερη φορά μου γίνετε... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω μια απορία, τώρα είμαι κάτοχος του J3 και θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στο Α51 και το Α71. Το ερώτημα είναι το εξής ποιο... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
144 | |
64 | |
49 |