Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Bluetooth error

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-10-2020 01:23 PM)
458 Προβολές σελίδας
Rigas
Journeyman
Επιλογές
Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή μου. Όμως όταν κάνω pair και μετά πατάω πάνω στον υπολογιστή μου για να τα κάνω connect μου γράφει couldn't connect. Αυτό συμβαίνει μόνο με τον υπολογιστή μου αλλά συμβαίνει συνέχεια. Μήπως έχετε καμία ιδέα?

I'm trying to connect my pc to my phone via Bluetooth. But when it finishes pairing I'm tapping on my PC so I can connect with it and it says "couldn't connect". Do you have any idea how can I fix this error?
11 Απαντήσεις
Kostis
Explorer
Επιλογές
τι σύστημα είναι?
MacOS ή Windows
Rigas
Journeyman
Επιλογές
windows 10 home edition
Kostis
Explorer
Επιλογές
ok μπορείς να χρησιμοποίησης το my phone comparison για να κάνεις link τότε ίσως μπορείς μάνα βλέπέίς φώτο,να παίρνεις τηλέφωνα,να στέλνεις SMS και αλλά πολλά
Kostis
Explorer
Επιλογές
Είναι στο Microsoft Store και στης ρυθμίσεις του κινητού σου
Rigas
Journeyman
Επιλογές
Εννοείς το my phone Companion? Από κει προέκυψε το πρόβλημα, μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός από το να πάρω τηλέφωνο και βρήκα ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή μου μέσω bluetooth
Kostis
Explorer
Επιλογές
δοκίμασε με USB
GeorgeKimpou
Voyager
Επιλογές
Δεν υποστηρίζεται. Έχω το S10 και ούτε εγώ μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω Bluetooth. Ρώτησα την Samsung και είπε πως μπορεί να μην υποστηρίζεται απο το κινητό.
Rigas
Journeyman
Επιλογές
Δοκιμάσα με το Samsung Galaxy J3 του 2017 με το Samsung Galaxy A7 του 2018 και με το Samsung Galaxy a71 και κανένα από αυτά δεν μπορούσε να συνδεθει. Όταν όμως δοκιμάσα με ένα iPhone 5S συνδέθηκε κατ ευθείαν.
Rigas
Journeyman
Επιλογές
Αγόρασα το τηλέφωνο πρόσφατα και δεν έχω καλώδιο USB C σε usb a μόλις αγοράσω θα σας ενημερώσω