Εχω παρατηρησει στο συσκευη μου να ενεργοποιηται το wifi κ το bluetooth απο μονα τους,να διαγραφονται βιντεο απτο viber,το gmail να με ρωταει... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Εχω παρατηρησει στο συσκευη μου να ενεργοποιηται το wifi κ το bluetooth απο μονα τους,να διαγραφονται βιντεο απτο viber,το gmail να με ρωταει... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας, καθε μα καθε φορα αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα, κατι παθαίνει το κινητό και δε κανει σύνδεση στο δικό μου wifi ενω σε ολα τα αλλα wifi... Προβολή δημοσίευσης Αυτο εχει τυχει και σε μενα.Πηγαινε σε ενα αλλο κινητο που ειναι συνδεδεμενο στο wifi σου και σκαναρ... Προβολή δημοσίευσης |
Τον τελευταίο μήνα το κινητό μου εκεί που καθεται ωραία και καλά και χωρίς να το χρησιμοποιώ ή αν το έχω βάλει να φορτίσει κάνει επανακινησεις μόνο... Προβολή δημοσίευσης αν νομίζεις πως είναι ιός τότε σίγουρα τρέξε από την φροντίδα το scan για ιούς, αν δε βρεις κάτι, δο... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους! Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία με την κεντρική κάμερα του Α51 καθυστερεί λίγο να βγη η φωτο αλλα επίσης και να αποθηκεύτη ξέρει... Προβολή δημοσίευσης |
καλησπερα εχω το α70 και τον τελευταιο καιρο ανα διαστηματα οχι παντα , οταν συνδεω τον φορτιστη με το τηλεφωνο , το τηλεφωνο επανεκκινει μονο του... Προβολή δημοσίευσης φαινεται οτι λυθηκε το προβλημα... σε ευχαριστω πολυ .... για καλο και για κακο "φυσηξα" και την εσο... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους 🙂! Ξέρει κανείς αν η σειρά Α και συγκεκριμένα το Α51 αν θα πάρει κάποια αναβάθμιση ασφάλειας;; Ευχαριστώ ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα από το πρωί δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο 13033,εχω ελεγξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα γνωρίζει κάποιος πως μπορώ... Προβολή δημοσίευσης |
καλησπερα σε ολους, έχω δύο προβλήματα από προχθές που έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων στο Α5 2017: 1) στο smart suites δεν έκανε backup τις... Προβολή δημοσίευσης Δεν προσεξα πως μετα το backup εμφανισε τος σημειωσεις με θαυμαστικό οποτε υπήρχε πρόβλημα, ευχαριστ... Προβολή δημοσίευσης |
Εγώ το Samsung Galaxy a8 και έχω την έκδοση 9.0 και one ui 1.0 ξέρει κάνεις αν θα γίνει το updated για το 2.0 η 2.5 στο a8 ? Προβολή δημοσίευσης Θα μείνει με την παλιά έκδοση μέχρι να αντικαταστήσεις το Α8 με μία νέα συσκευή. Καλό θα είναι να αλ... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω θέμα με το φακό..Δεν ανάβει και μου βγάζει μια ένδειξη ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του επειδή η λυχνία χρησιμοποιείτε από άλλη... Προβολή δημοσίευσης Kelly ρίξε μια ματιά στο link για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις: https://us.community.samsung.com/t... Προβολή δημοσίευσης |
Galaxy A9 (2018). Η ένατη από τις δέκα καρτέλες στην επιλογή "Τι νέο υπάρχει" του UI 2 αναφέρει ότι στον Πίνακα Γρήγορης... Προβολή δημοσίευσης έχω την αίσθηση φίλε μου ότι για συσκευές σειράς note και s ισχύει αυτό feature. εγώ το είχα στο s10... Προβολή δημοσίευσης |
Δεν μου μένει σταθερή η μπάρα επιλογών στο.κατω μέρος της οθόνης με αποτέλεσμα συνέχεια να.χριαζεται να την ανεβάζω... Πώς μπορώ να την Έχω σταθερά... Προβολή δημοσίευσης |
Μήπως ξέρει κανένας εάν το A6+ λάβει την ενημέρωση για android 11? Προβολή δημοσίευσης |
μόλις μου εγινε το one ui 2.5! ξερει κανείς ποτε περίπου θα μου γίνει το 3.0(εχω το a51) Προβολή δημοσίευσης το OneUI3 δεν έχει βγει ακόμα. υπολογίζετε για μέσα Νοεμβρίου. το πότε θα το λάβεις εξαρτάται από το... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Μπορει κάποιος σας παρακαλω να μου πει πως θα μπλοκάρο μνμτα με πορνο περιεχομενο; Σας ευχαριστω. Προβολή δημοσίευσης |
Update: δεν ξερω τι ακριβώς συνέβη, αλλά τελικά το έκανα να λειτουργεί. Με επιασε πείσμα και πάτησα 2-3 φορες συνεχόμενα το πρόγραμμα που ήθελα... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κανείς το Α51 αν θα πάρει το One Ui 2.5; Προβολή δημοσίευσης |
Πως μπορω να κανω μπαμ μπαμ unistall το τελευταιο update γιατι μου χει βγαλει την παναγια??? Προβολή δημοσίευσης |
Ρε παιδια το galaxy A10 μετα το update κολλαει το πληκτρολογιο,το touch,ψιλοκολλαει γενικα,τι λετε να αφησω το update?η να το βγαλω?κ αν προτεινετε... Προβολή δημοσίευσης θα φτιάξει στο επόμενο update και προσπάθησε μια φορά την ημέρα να καθαρίζεις το κινητό σου στην φρο... Προβολή δημοσίευσης |
Τό gmail ξάφνίκά χώρίς λόγό ζήτήσέ έπίβέβάίώσή κώδίκόύ στά κάλά κάθόύμένά,μόύ χάκάράν τόν κώδίκό??δέν κάτέχώ άπάύτά πάράκάλώ πέίτέ μόύ. Προβολή δημοσίευσης * σου έχει κολλήσει ο τονισμός από το πληκτρολόγιο, το παθαίνει καμία φορά, πάτα το μερικές φορές να... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
143 | |
65 | |
45 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
23 | |
22 | |
22 |