Ποτε μπορείτε να μου πείτε για αυτό το θεμα Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Ποτε μπορείτε να μου πείτε για αυτό το θεμα Προβολή δημοσίευσης |
Γιατι μπροστά στην οθόνη όταν το κλείνω δεν λέει γρήγορη φόρτιση και λεπτα πόση ώρα τη πρέπει να κανω Προβολή δημοσίευσης το Smaung Galaxy A40 έκανε ανάβαθμυση λογισμικού και μολης το κλείνεις σου λει γρήγορη φόρτιση και λ... Προβολή δημοσίευσης |
Γειά σε όλους. Μετά από την αναβάθμιση δεν εκτελείται αυτόματη επανεκκίνηση ενοω είναι ενεργό για 2 φορές την εβδομάδα. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?... Προβολή δημοσίευσης Δοκιμάστε να αλλάξετε ώρα και μέρες για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν βοηθήσει κάντε αυτά που έχ... Προβολή δημοσίευσης |
Γνωριζει κανεις αν τα android 11 θα είναι διαθέσιμα και στο galaxy A41? Προβολή δημοσίευσης |
κατέβασα δύο εφαρμογές της HP τωρα τελευταία και οταν πατάω το κουμπί για να κλείσω της εφαρμογές απο κάτω που ειναι 4 διαφορετικές εφαρμογές μου... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας! Γνωρίζετε αν στο samsung a71 εμφανίζεται εικονίδιο ακουστικών στη γραμμή κατάστασης όταν τα συνδέουμε ; Γιατί εμένα... Προβολή δημοσίευσης |
Οι φωτογραφίες από την μπροστινή καμερα σε εφαρμογές όπως το Instagram είναι μεγενθυμενες ξέρεις κανείς πως μπορώ να το διορθώσω; Προβολή δημοσίευσης Στην κάμερα του ινστα εννοώ, πριν βγάλεις φωτογραφία, αν μπορείς να κάνεις zoom out ώστε να μην είνα... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα έκανα έκανα αντίγραφα ασφαλείας κ επαναφορα εργ. Ρυθμίσεων στη συσκευή μου. Αλλά έχασα κάποιες σημειωσεις από το Samsung notes . ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα! Πριν ένα μήνα αγόρασα airpods. Καθώς αντιμετώπιζα προβλήματα με τα ακουστικά (κολλούσαν, σταματούσαν ξανάρχιζαν- stuttering) πήγα στην... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας ειχα ενα μεταχειριζμενο samsung galaxy a 40 με αποθηκευμενο samsung account και τωρα που αγορασα ενα καινουργιο... Προβολή δημοσίευσης γεια σ φίλε θα κρατήσεις το κουμπί που απενεργοποιει το κινητό και το κουμπί που δυναμώνει το ηχώ κα... Προβολή δημοσίευσης |
Δεν με αφήνει να βγάλω σελφι η να χρησιμοποιήσω την .πρόστιμο μου κάμερα γιατί λέει σφάλμα κάμερας....τι να κανω;; Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα ξέρει κανείς πότε θα πάρει την ενημέρωση του Android 11 το A20e ??? Προβολή δημοσίευσης τσέκαρε εδώ https://techmaniacs.gr/i-samsung-anakoinonei-episimos-pote-tha-anavathmisei-to-smartphon... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδια κατοχος Samsung a50 και θα ήθελα να μάθω αν θα έχω το 2.5... Προβολή δημοσίευσης Ναι τον Απρίλιο. πιο αναλυτικά εδώ https://techmaniacs.gr/i-samsung-anakoinonei-episimos-pote-tha-an... Προβολή δημοσίευσης |
Εχω ενα θεμα.. θελω να κανω ηχογράφηση με το μικρόφωνο των ασύρματων ακουστικών μου και δε γίνεται κανεις καμια ιδεα? Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @Nikosgr , Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν είναι ευφικτό να γίνει καταγραφή του ήχου από ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα.Εδω και καιρό το κινητό μου A41 μετα την πρώτη αναβάθμιση δεν μου εμφανίζει τις αναπάντητες και τα μηνύματα.Το έβαλα σε ασφαλή λειτουργία ... Προβολή δημοσίευσης |
Εξερετικη η ενημέρωση λογισμικού για το Samsung galaxy A70 με one ui 2.5 !!! Προβολή δημοσίευσης Συμφωνώ απόλυτα περιμενο να έρθει η 3.0 που λένε ότι. α φτιαχτούν τα bugs θα είναι ακόμη καλύτερη Προβολή δημοσίευσης |
Μήπως έκανε κανείς το update; Αν ναι πώς είναι, δηλαδή το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά η εχουν κάνει καμία μαλάκια όπως το update του android... Προβολή δημοσίευσης |
Πότε θα βγει η καινούργια ενημέρωση το Samsung Galaxy A6+; Προβολή δημοσίευσης |
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα έρθει το One UI 2.5 για το Α70 στην Ελλάδα; Προβολή δημοσίευσης σημερα το μεσημερι μου ηρθε , πηγαινε 1 ρυθμισεις 2 ενημερωση λογισμικου και θα το βρεις... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την ταχύτητα ενός βίντεο (στη συλλογή) στο συγκεκριμένο κινητό Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
146 | |
65 | |
46 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
24 | |
23 | |
22 |