Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy a21s question;;

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-11-2021 12:12 AM)
193 Προβολές σελίδας
vass__
First Poster
Επιλογές
  Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο μέχρι στιγμής ειμαι αρκετά ευχαριστημένη. Τον τελευταίο μήνα, ένα παιχνίδι που παίζω έχει εξαφανιστεί από το μενού ενώ δεν το έχω διαγράψει .Μόλις μπήκα στο play store ηταν κανονικα  εγκατεστημένο .Με αποκορύφωμα πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες από τις εφαρμογές μου έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο και δεν ξερω πως να τις επαναφέρω ετσι ώστε να εμφανιστούν στο μενού του κινητού μου!
2 Απαντήσεις
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Δες λίγο αν το παιχνίδι μπήκε στο φάκελο...(game launcher)... το πιο λογικό εκεί μεταφέρονται τα παιχνίδια...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε στις εφαρμογές που δεν εμφανίζονται να πας από τις ρυθμίσεις, εφαρμογές και να τις βρεις μια μια, από εκεί κάνε διαγραφή μνήμης cache, αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση της εφαρμογής να δεις αν στις εμφανίσει.
Ειδάλλως αν αυτό φαντάζομαι δουλέψει, δοκίμασε με αναζήτηση να βρεις την εφαρμογή που ψάχνεις και μετά πατάς παρατατεμενα πάνω της και σου βγάζει τρεις επιλογές, εντοπισμός εφαρμογής, προσθήκη σε αρχική και πληροφορίες. Πάτα εντοπισμός να δεις που βρίσκετε η προσθήκη σε αρχική για να στην εμφανίσει κάπου...