Γειά σας. Έχει κάποιος θέμα με την ένδειξη όταν ενεργοποίησης το Κλήσεις Wifi? Μου είπαν έχει σχέση με τον παροχο καρτο κινητής!Ευχαριστώ Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Γειά σας. Έχει κάποιος θέμα με την ένδειξη όταν ενεργοποίησης το Κλήσεις Wifi? Μου είπαν έχει σχέση με τον παροχο καρτο κινητής!Ευχαριστώ Προβολή δημοσίευσης |
Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω μηνυματα που διέγραψα κατά λάθος? Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρει κανείς γιατί καταργήθηκε αυτό το μοντέλο; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Προβολή δημοσίευσης |
Στην εκπνοή όπως πάντα. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως! Προβολή δημοσίευσης |
Επιτελουςςς Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους! Ποία είναι ακριβός η λειτουργία του "Wipe cache partition";; ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα τώρα τελευταία το HOTSPOT του κινητού που έχω δεν συνδέεται με το Pos που χρησιμοποιώ στην εργασία μου@ Μέχρι τώρα συνδεόταν... Προβολή δημοσίευσης |
Το κινητό μου σταμάτησε ξαφνικά να φορτίζει. Δοκίμασα με διαφορετικό καλώδιο κ φορτιστή αλλά τίποτα. Ο αδερφός μου έχει ίδιο μοντέλο και φορτίζει... Προβολή δημοσίευσης Αν πιστεύεις ότι κάποιες από τις απαντήσεις μου σε βοήθησαν, μαρκαρε τες και ως λύση για να βοηθήσου... Προβολή δημοσίευσης |
Κάποιο αξιόπιστο τζαμάκι με 2.5D γωνίες το οποίο να είναι πλήρως λειτουργικό με το Α51; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ εκ των... Προβολή δημοσίευσης Αν εννοείς το γύρο γύρο ναι είναι από το τζαμακι το μαυρο!!! Υπάρχουν και κάτι που έχουν κλιψ αλλά α... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους! Έχω παρατηρήσει οταν αφήνω το κινητό μου σε μια σκληρή επιφάνεια με την πλάτη προς τα κάτω ακούγετε ένας μικρός ήχος από της... Προβολή δημοσίευσης |
Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στην Samsung για το εξαιρετικό τμήμα service γρήγορη επισκευή και προσεγμένη αποστολή σε βελούδινη θήκη Samsung... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @NickKatsa Σε ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σου σχόλια και χαιρόμαστε που είχες μια τόση... Προβολή δημοσίευσης |
Why calculator not working after update Προβολή δημοσίευσης On my A72 is working just fine, try to clean cache memory of the app and to stop it from running and... Προβολή δημοσίευσης |
|
The model A52 is supposed to have 4 cameras but only one works? What's up with that? 🤔 Προβολή δημοσίευσης Each camera serves its own purpose. There are different modes that take advantage of the other camer... Προβολή δημοσίευσης |
Ξαφνικά από χτες δε φορτίζει ο φορτιστής του Α71.η φόρτιση γίνεται κανονικά από άλλες πηγές. Εντός εγγύησης γίνεται αντικατασταση; Προβολή δημοσίευσης |
Έχω ένα samsoung a70. Όταν κάνω ζουμ με την κάμερα οι φωτογραφίες είναι θολές. Τι μπορώ να κανω; Προβολή δημοσίευσης Δλδ δεν εστιάζει καθόλου? Μήπως είναι λερωμενοι οι φακοί? Χωρίς ζουμ είναι καθαρή η εικόνα? Προβολή δημοσίευσης |
Γειά σας ξέρετε γιατί μου βγάζει μπλε οθόνη όταν πάω να μπω σε μια σελίδα αλλά μετά μπενει κανονικά;ευχαριστώ (A51) Προβολή δημοσίευσης |
Καλά νέα,ελπίζω να γίνει προς το τέλος του μήνα!!! Σεπτεμβρίου ενημέρωση έρχεται με 3.1.1 που λέει παρακάτω.. καλή κίνηση για τους... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα από σήμερα είναι διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού ασφάλειας στο Samsung galaxy A70! Προβολή δημοσίευσης |
Η μπροστινή κάμερα δεν μπορεί να κάνει ζοομ ιν..δεν μπορεί να εστιάσει Στο ζοομ άουτ ολα οκ Samsung A40 Γνωρίζει κάποιος γιατί... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @gigi14 Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο zoom της κάμερας. θα πρότεινα να μετ... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
117 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |