Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy A52S wifi problem

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 19-11-2021 11:34 PM)
253 Προβολές σελίδας
dimitris335
First Poster
Επιλογές
Greetings,. I have bought the A52s last week and I have wifi connectivity issues. I often get the ! Mark in the Wifi and I am not able to connect to the network. I have updated., be reset the network settings, cleared the cache but not solved the problem. It is very annoying.

9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, καταρχήν να σου πω ότι είσαι στο Ελληνικό community, οπότε μπορείς να γράφεις ελληνικά...
Μήπως συνδέεσαι κανονικά στο wifi αλλά το router δε βγαίνει παραέξω??
dimitris335
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα. Το κάνει σε πολλά δίκτυα. Στο σπίτι στην δουλειά κτλ. Ενώ είναι συνδεδεμένο και λειτουργεί κανονικά η συνδεση ξαφνικά βγάζει το ! Στο εικονίδιο του wifi και σταματάει η σύνδεση του. Αυτό μπορεί να συμβεί μετά από 1 ώρα η σε τυχαίες στιγμές. Επειδή έχω και επαγγελματικό τηλέφωνο, δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε αυτό. άρα δεν φταίει ο ρούτερ.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μήπως χρησιμοποιείς το ασφαλές wifi? Γιατί έχει συγκεκριμένο όγκο που σου ελέγχει ελεύθερα, μετά σταματάει...
dimitris335
First Poster
Επιλογές
Όχι, το έχω απενεργοποιήσει.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ πιθανό να μπερδεύει τις ip.
Πάντως έχουν ξανά αναφερθεί παρόμοια περιστατικά.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Να ξέρεις πάντως πως οπότε το κινητό περνάει σε κατάσταση αναμονής, αν δεν τρέχει κάτι από πίσω (π.χ. κάποιο downloading) τότε το wifi περνάει και αυτό σε idle, μόλις ενεργοποιησεις την.οθονη ξανασυνδεεται...
dpress
First Poster
Επιλογές
Εγώ μια εβδομάδα που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο
giorgos1978
Voyager
Επιλογές
Κανενα θεμα με το wi fi στο δικο μου a52s..η μονη απορια ειναι οτι παμε προς τελη νοεμβρη και ακομα ειμαστε με ενημερωση ασφαλειας του οκτωβρη...σχετικα μεγαλη καθυστερηση στις αναβαθμισεις...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έρχεται το android 12 τώρα οπότε υπομονή...