Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z aplikacją Chrome - Galaxy A7

(Temat utworzony: 19-09-2019 11:19 AM)
2617 Wyświetlenia
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

Witam wszystkich. Przeglądarka Chrome na Galaxy A7. Pojawiła mi się dziwna sytuacja. Aplikację Chrome mam wyłączoną a ona co jakiś czas próbuje się sama aktualizować. Od czasu do czasu samoistnie uruchamia się instalacja o treści: Instalacja Język aplikacji przeglądarka Chrome. Po jej zainstalowaniu pojawia mi się przeglądarka Chrome. Nie byłoby to nic dziwnego gdybym tą aplikację miał włączoną. Jednak nie korzystam z niej i mam ją wyłączoną. Zdarza się to jeden do trzech razy dziennie. Tą automatyczną aktualizację można anulować w trakcie. Jednakże trzeba zwracać uwagę bo pojawia się nagle. Zaznaczam, że te cyrki zaczęły się w sierpniu. Około miesiąca po lipcowej aktualizacji z poziomem zabezpieczeń z czerwca. Może ktoś z was ma podobne problemy?

Drogi @petruswojcik, jeden problem powinien oznaczać jeden temat. Nie zakładajmy takich, które zbierają globalnie wszystkie problemy ze wszystkimi aplikacjami :smiling-face: Edytowałem Twój post //DamianK

0 Like
Przejdź do rozwiązania
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

@Szewcu72  nie chcę wykrakać ale chyba się uspokoiło. Już od kilku godzin cisza. Dodatkowo odinstalowałe aktualizację YouTuba i wyłączyłem. Mam nadzieję że będzie podobnie jak w A7. Długi czas próbowały się aktualizować a potem przestało.

0 Like
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

@Szewcu72  nie wiem jaki mogę mieć bałagan. Nic nie ingeruje, nie zmieniam. Pobrałem ostatnią aktualizację OTA i tyle.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@petruswojcik  U mnie takich rzeczy nie mam jak u ciebie na dwóch różnych telefonach. 

0 Like
mrówa86
Student
Opcje
Witam, mam problem z aplikacją przeglądarki Chrome od 2-3 dni. Po otwarciu przeglądarki i wpisaniu w wyszukiwarkę hasła wyswietla się zawartość ale ona nie jest pełna, bez obrazków, nie jestem w stanie wejść w żaden link ani nic rozwinąć ani wyswietlic wynikow wideo ani nic rozwinąć. Natomiast w karcie incognito wszystko działa normalnie. Także przez widżet wyszukiwarki który mam na ekranie głównym nie ma problemu z wyszukiwaniem.
Złaczam zrzut ekranu jak to wygląda. Podejmowane działania: Odinstalowanie aktualizacji przeglądarki Chrome Czyszczenie pamięci Chrome Wylogowywanie się z konta Google. W końcu przywrócenie ustawień fabrycznych telefonu. Nic nie pomogło.

image

0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
To chyba bląd w silniku Chrome. Brak miniatur na wideo zauważyłem rownież u siebie na Opera, po przełączeniu na wersję "na komputery" wyswietla miniatury+przez moment przy ładowaniu i po odswierzeniu pole wyszukiwania wygląda jakby w "starym stylu", tak jakby CSS się nie ładował. Również jest problem w sekcji Podobne pytania na stonie z wynikami- nie rozwijają się.
mrówa86
Student
Opcje
Rozumiem, a jest pomysł jak to rozwiązać? Wgrać od nowa soft?
Jak dam wersję na komputer to wszystko działa...Screenshot_20230401_121014_Chrome.jpg
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Jeżeli jest to błąd po stronie silnika Chrome to trzeba czekać na rozwiązanie od Google, ewentualnie na aktualizacje przeglądarek.
0 Like
mrówa86
Student
Opcje
Rozumiem, z tym że żona ma ten sam telefonu i u niej wszystko jest w porządku....
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
U mnie na Operze problem rozwiązałem poprzez usunięcie danych witryny Google. Spróbuj: Wejdź na stronę https://www.google.pl/ > kliknij ikonę kłódki na pasku adresu > wybierz: Pliki cookie i dane stron > kliknij ikonę kosza > Potwierdź chęć usunięcia.
kondziu_gb
First Poster
Opcje
kondziu_gb-video-1689282668651
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      (wyświetl w Moje wideo)

Witam, mam problem z aplikacja Chrome na telefonie Samsung S21. Po uruchomieniu przeglądarki google i wybraniu jakiejś frazy do wyszukiwania ekran miga w taki sposób jak na filmie. Usunąłem już dane z aplikacji, restartowałem aktualizacje aplikacji, restartowałem telefon - nic nie pomaga. Na telefonie S21 Ultra nie ma tego problemu. Ktoś wie może jak to naprawić? Dodam, że dzieje się to tylko jak wyszukuje jakaś frazę google. Jak wpisze adres jakiejkolwiek strony bezpośrednio to problem nie występuje. 
      0 Like