tydzień temu
Witam,
W dniu wczorajszym tj. 10 maja 2025 r. wyciągając smartfona z kieszeni zauważyłem powiadomienie o wilgoci lub materiale obcym porcie USB....
Powiadomienie
Po rozwinięciu powiadomienia można było przeczytać...
Informacja
Przyznam się że po raz pierwszy spotkałem się z taką informacją i powiadomieniem. Co więcej nie korzystałem ze smartfona podczas deszczu. Owszem miałem go w tylnej kieszeni spodni jak padał deszcz ale nie był wyjmowany.
Po paru godzinach powiadomienie samoistnie znikło ale pozostaje pytanie czy można faktycznie korzystać z portu USB podczas ładowania smartwona oraz skąd w ogóle takie powiadomienie jak smartfon nie był użytkowany bezpośrednio na deszczu?.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
tydzień temu
tydzień temu
tydzień temu – ostatnio edytowany tydzień temu
tydzień temu
Hm... ale powiadomienie o wilgoci nie ma związku ze wsparciem Samsung'a przez 7 lat?.
tydzień temu
tydzień temu – ostatnio edytowany tydzień temu
tydzień temu
@Wiatrak24 jak powiadomienie zniknęło tak już się do tej pory nie pojawiło, ale przyznam że mam obawy jak podłączę ładowarkę czy coś nie będzie nie tak.
tydzień temu
wczoraj
@Wiatrak24 przyznam się że nie wiedziałem że model A52s 5G ma port USB z czujnikiem wilgoci czy też ciała obcego.
Ładowałem już parokrotnie po zniknięciu powiadomienia i wszystko jest dobrze, smartfon ładuje się taki sam czas jak poprzednio.
wczoraj