Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Smamsung Galaxy A52s 5G] Co To Za Aplikacja com.google.android.trichromelibrary - Automatycznie Odinstalowana

(Temat utworzony: 16-03-2025 04:33 PM)
207 Wyświetlenia
asziatko
Navigator
Opcje

Witam,

Dziś rano zauważyłem w powiadomieniach od aplikacji SD Maid SE że mam automatycznie odinstalowaną aplikację com.google.android.trichromelibrary_694313833, tak jak na screenie poniżej...

SD Maid SESD Maid SE

Co jak możemy zobaczyć data przy tym powiadomieniu to 9.03.2025 r.

Sprawdziłem Notyfication Log i także widnieje powiadomienie ale już z datą 15.03.2025 r. tak jak na screenie poniżej...

Notyfication LogNotyfication Log

Co to jest za aplikacja com.google.android.trichromelibrary i dlaczego automatycznie została odinstalowana oraz dlaczego widnieją dwie różne daty?.

---
W Kontakcie,
Artur

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to pakiet do przeglądarki Internetowej Google Chrome. Tego typu pakiet moze zostać usunięty automatycznie przez przeglądarkę i zastąpiony nowym.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Według zdjęć program który Pan posiada wyczyścił dane tego pliku( mozna to nazwać jako wtyczka do przegladarki) do wyczyszczenia czy odinstalowania taniego pliku nie musimy posiadać połączenia z siecią gdyż jest to program systemowy.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to pakiet do przeglądarki Internetowej Google Chrome. Tego typu pakiet moze zostać usunięty automatycznie przez przeglądarkę i zastąpiony nowym.
asziatko
Navigator
Opcje

@_Technik_ dziękuje za wyjaśnienie, miałem obawy czy czasami to nie jest jakiś plik czy też aplikacja z wirusem czy innym szpiegopodobnym. 

Jeśli pakiet został zastąpiony nowym pakietem to może też to być dokonywane w nocy bez aktywnego połączenia z Internetem (wówczas nie miałem aktywnego połączenia z Siecią)?.

---
W Kontakcie,
Artur
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Według zdjęć program który Pan posiada wyczyścił dane tego pliku( mozna to nazwać jako wtyczka do przegladarki) do wyczyszczenia czy odinstalowania taniego pliku nie musimy posiadać połączenia z siecią gdyż jest to program systemowy.