Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usuwanie zdjęć

(Temat utworzony: 16-04-2022 05:18 PM)
1371 Wyświetlenia
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Dlaczego jak usuwam zdjęcia na koncie Google usuwają mi się automatycznie z galerii w telefonie? Od zawsze mam włączoną synchronizację ale dopiero jak na S22 zmieniłam tak sie zaczęło dziać. Wcześniej jak usuwałam z Google to na telefonie wszystko zostawało.
0 Like
10 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Doti1983, rozumiem, że usuwasz, wchodząc na dysk Google? Na komputerze, czy przez apkę na telefonie?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Doti1983  Dzień Dobry

Przez jaką aplikacje usuwane są zdjęcia dysk czy zdjęcia Google?

Ten temat poruszany był w temacie pod poniższym linku:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/galeria-zdj%C4%99cia-google-usuwanie-i-d... 

Doti1983
Helping Hand
Opcje
Na telefonie przez Apke... na S10 mi nie kasowało zdjęć w galerii telefonu.

Muszę z pozycji komputera jeszcze zobaczyć.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Doti1983  Ta aplikacja działa również jako przeglądarka zdjęć zapisanych w telefonie i oferuje opcje usuwania zdjęć nie tylko z chmury ale i z galerii systemowej. Gdy uruchamiamy to pierwszy raz aplikacja pyta się czy zezwolić na to.

Screenshot_20220416-182215_Media Storage.jpg

Members_user_
Student
Opcje

Witam. 

Czy możliwe jest, by "odciąć" aplikacje googla od zdjęć? Do teraz jak chce usunąć zdjęcia to muszę osobno z każdej aplikacji, co jest trochę męczące. Wolałbym żeby zdjęcia zapisywały się tylko na jednej z aplikacji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W aplikacji Zdjęcia Google możesz włączyć lub wyłączyć wykonywanie kopii zapasowej. Jeżeli wyłączysz to nowe zdjęcia nie będą się zapisywać w chmurze Google.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_user_, Usunięcie zdjęć w aplikacji Zdjęcia Google spowoduje ich jednoczesne usunięcie z urządzenia. Jeśli usuniesz zdjęcia w Galerii Samsung, to w Zdjęciach Google będzie je trzeba usunąć je osobno.

Members_user_
Student
Opcje
To chyba mam coś nie tak z ustawieniami. Bo właśnie sprawdziłem, i gdy usuwam w zdjęcia Google, to samo zdjęcie nadal jest w galerii, to samo jest gdy usunę z galerii to w Google nadal jest.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Po zrobieniu nowego zdjęcia i usunięciu go w aplikacji Zdjęcia Google jest ono w dalszym ciągu widoczne w aplikacji Galeria Samsung?

0 Like