cześć, mam problem ze swoim nowym telefonem galaxy s8, a dokładniej z aplikacją będącą moim "budzikiem". dotychczas miałem SpotOn Timer,... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
cześć, mam problem ze swoim nowym telefonem galaxy s8, a dokładniej z aplikacją będącą moim "budzikiem". dotychczas miałem SpotOn Timer,... Wyświetl post |
Cześć. Pytanie mam. Pacjent to Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A T580 WiFi SM-T580NZKEXEO. Czy możecie powiedzieć, jak bez rootowania sprawić, by na ten... Wyświetl post @Flanel bardzo chciałabym Ci pomóc, ale niestety specyfikacji produktu nie przeskoczymy Wyświetl post |
Witam, Zakupilem ostatnio galaxy tab4, po uruchomieniu aplilacji samsung members aplikacja jest po polsku jednak tresci po wegiersku. Od... Wyświetl post @Szewcu72, wyedytowałem moją poprzednią wiadomość @arek_c, również jestem ciekawy co odpowiedzą w sk... Wyświetl post |
Czy ktoś też ma problem, że podczas przewijania Instagrama wiesza my się telefon? Przestaje działać dotyk, cała aplik aplikacja instagram... Wyświetl post |
Google Polska potwierdził, że jeszcze w tym roku Asystent Google pojawi się w polskich telefonach z systemem Android. Co jakiś czas docierają nowe... Wyświetl post |
Witam, mam potworny problem. Zalogowałam się na komputerze na samsung cloud celem zgrania na PC około 2 tys. zdjęć. Pojedyncze da się zgrać, przy... Wyświetl post @polalalaJuż było poruszane w tym temacie https://eu.community.samsung.com/t5/Urządzenia-Mobilne/Sam... Wyświetl post |
@Damian K Wersja softu (modemu) (nr.wersji) to G950FXXU4CRK1 Kurde nowy telefon i już do serwisu? trochę słabo. Nie jest to dla mnie... Wyświetl post Pewnie i tak jest, przeprowadziłem diagnozy w Samsung Members i w Atutu żadnych problemów sprzętowyc... Wyświetl post |
opisywany przeze mnie problem zauważyłem już jakiś czas temu, natomiast wczoraj aplikacja "Mapy" zamykała mi się za każdym razem, gdy... Wyświetl post |
Cześć Wam! Nie od dziś smartfony są naszą codziennością, a wręcz istotną częścią naszego życia - zarówno w sferze zawodowej,... Wyświetl post @vdsl2 powyższy artykuł porusza kwestię bezpieczeństwa wyłącznie w technicznym kontekście środowiska... Wyświetl post |
no niestety po wykonaniu wipe cech nic sie nie poprawiło nadal telefon po wejściu do messengera wibruje i jest powaidomienie dzwiękowe o nowej... Wyświetl post Na oficjalnej wersji żona ma aktywne generowanie dźwięków w zakładce inne i wszystko jest ok, tak ja... Wyświetl post |
Cześć @Karolina1992, To bardzo ogólne pytanie, wszystko zależy od tego, czego właściwie potrzebujesz. Warto przejrzeć propozycje... Wyświetl post |
Witam, Na moim Gear s3 nie ma apki e-mail. Czym może byc to spowodowane? Wyświetl post Dziękuje za odpowiedz. Szkoda, ze nie działa na Iphonach🙁 bo zegarek jest super. pozdrawiam. Wyświetl post |
Hmmm... jakiś czas temu miałem różne kolory diody powiadomień, dla różnych aplikacji... teraz zauważyłem, że dla wszystkich mam jeden kolor -... Wyświetl post @Sierra Powiadomienia diodą możesz włączyć, wybierając kolejno Ustawienia > Wyświetlacz > Wskaźnik L... Wyświetl post |
Wszystkich lubiących urozmaicać swoje selfie lub zastępować je animkami mam dobrą informację. W dniu dzisiejszym Samsung w aparatch modeli... Wyświetl post Cześć @Sierra Wszystkie bezpłatne AR Emoji faktycznie takie są. Nie ma mowy o żadnych ukrytych opłat... Wyświetl post |
Cześć, kiedyś była promocja na 100gb miejsca w chmurze Microsoftu, czy jeżeli zmieniłem telefon to zadziała ta promocja na tym samym koncie? Na... Wyświetl post Wystarczyło napisać na live chat do microsoftu. Mój błąd, że uderzyłem z tym od razu do samsunga, al... Wyświetl post |
Witam wszystkich czytających i mam pytanie które już można się domyśleć po tytule tematu a mianowicie czy można zainstalowac te dwa komunikatory na... Wyświetl post Proste oczywiście ale nie ma tam np aplikacji Messenger czy whatsapp a jednak na zagerku wyskakuje m... Wyświetl post |
W jaki sposób można usunąc wpisy kontaktów przechowywywane na Samsung Account? Do przechowywania kontaktów używam wyłacznie serwera Exchange... Wyświetl post Otrzymałem rozwiązanie z BOK Samsung: "Kontakty > Ustawienia > Kontakty do wyświetlenia > Samsung Ac... Wyświetl post |
Sammobile poinformowało o możliwości ściągnięcia nowej wersji samsungowego Launchera. Działa z Androidem 8.0, 8.1 i ostatnio wypuszczonym... Wyświetl post Uprzedzę wszystkich chcących go zainstalować. Nie ma sensu. Wyklada się. Trzeba niestety czekać na w... Wyświetl post |
Witam.mam pytanie.czy wie ktos jsk mozna zmienic tlo piszac wiadomisci sms?w Note 8 byla opcja wchodzac w wiadomosci byl wybor tlo.a w Note 9 nie... Wyświetl post W obecnych wersjach systemu nie ma takiej opcji. Można to tylko zrealiziwać przez zmianę theme. Wyświetl post |
Witam wszystkich . Wcześniej byłem posiadaczem Samsunga S7 aktualnie na Note 9 nie widzę opcji przy wysyłaniu sms dotyczącej planowania wysłania... Wyświetl post @JarekS a próbowałeś kliknąć w plusika "+" przy oknie wprowadzania tekstu wiadomości? Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
107 | |
105 | |
74 |