Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung members- tresci po wegiersku

(Temat utworzony: 16-12-2018 11:00 AM)
371 Wyświetlenia
arek_c
Student
Opcje

Witam,

Zakupilem ostatnio galaxy tab4, po uruchomieniu aplilacji samsung members aplikacja jest po polsku jednak tresci po wegiersku.

Od pory zalogowania na tablecie mam to samo na telefonie.

Gdzie to sie ustawia?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@arek_c Teraz już wiesz skąd problemy? Nie pozostaje nic innego jak pełna instalacja polskiego softu (XEO). Można to zrobić w zaciszu domowym lub zlecić usługę w serwisie.

Instrukcji jak wykonać to w domu, nikt na oficjalnym forum Ci nie poda, bo narusza to zapisy gwarancyjne, ale na privie już tak. :smiling-face-with-sunglasses:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@arek_c pierwsze podstawowe pytanie, gdzie zakupiłeś urządzenia?

Drugie, jakie jest oprogramowanie na urządzeniach, chodzi o CSC i czy znasz kraj ich pochodzenia?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
arek_c
Student
Opcje

Hej

CSC mam faktycznie Wegierskie XEH

Tablet kupilem w duzym Polskim sklepie internetowym...

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że podobnie jak w przypadku telefonów można ręcznie zmienić wariant oprogramowania. Szczegóły w internecie :winking-face: Ewentualnie można zgłosić się do serwisu Samsung, gdzie za opłatą zmienią wariant oprogramowania. W przypadku telefonu koszt wynosi od około 50 do 70 zł. Podejrzewam, że podobny koszt będzie w przypadku tabletów.

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@arek_c Teraz już wiesz skąd problemy? Nie pozostaje nic innego jak pełna instalacja polskiego softu (XEO). Można to zrobić w zaciszu domowym lub zlecić usługę w serwisie.

Instrukcji jak wykonać to w domu, nikt na oficjalnym forum Ci nie poda, bo narusza to zapisy gwarancyjne, ale na privie już tak. :smiling-face-with-sunglasses:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 troszkę powściągliwości z tym nordyckim bogiem... nie piszemy o takich rzeczach i nie wypowiadamy jego imienia nadaremnie na oficjalnym forum. :winking-face:

arek_c
Student
Opcje

Dzieki.

Boga juz uzywalem nie raz.

Zglosze sie zatem do serwisu i zapytam w sklepie czemu taka dystrybucja u nich.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@arek_c Bardzo dobrze. Jeszcze zapytaj dlaczego nie informują o tym, że urządzenia które sprzedają nie pochodzą z polskiej dystrybucji? :winking-face:

I daj znać jak się to zakończyło, co odpowiedzieli?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, wyedytowałem moją poprzednią wiadomość :winking-face:

@arek_c, również jestem ciekawy co odpowiedzą w sklepie.