Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG Galaxy Tab A T580 WiFi SM-T580NZKEXEO i brak miejsca na aplikacje.

(Temat utworzony: 19-12-2018 10:40 AM)
1103 Wyświetlenia
Flanel
Student
Opcje

Cześć. Pytanie mam. Pacjent to Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A T580 WiFi SM-T580NZKEXEO. Czy możecie powiedzieć, jak bez rootowania sprawić, by na ten tablet można wgrać więcej niż 5 aplikacji/gier na krzyż? Standardowa pamięć na aplikacje jest absurdalnie mała.

Sęk w tym że większość miejsca pochłaniają aplikacje systemowe i ich aktualizacje, których ani nie można usunąć ani przenieść na kartę SD. W rezultacie na gry czy dodatkowe chciane przeze mnie aplikacje nie ma miejsca. I nie mówimy tu o dziesiątkach apek. Przy wgraniu 2 apek i 4 gier, tablet kwiczy że już nie ma miejsca.

0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A ile pamięci wewnętrznej ma  urządzenie ? Ewentualnie zawsze można zastosować pamięć zewnętrzną o większej pojemności  i na niej zapisywać .

0 Like
Flanel
Student
Opcje

To model 16GB. O przenoszeniu apek napisałem wyżej, proszę doczytać.  Jedyne rozwiązanie to odpowiednie sformatowanie karty żeby udawała pamięć wew.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aplikacje i gry można przenieść na kartę pamięci .

0 Like
Flanel
Student
Opcje
Nadal mnie nie rozumiesz, prawda?

Brakuje mi miejsca. To co się da standardowo przenieść na SD już dawno przeniosłem.
Przeniesione gry i tak część danych trzymają na pamięci wbudowanej.

Miejsce pochłaniają apki systemowe i ich aktualizacje. Nawet wyłączone zajmują miejsce, a część jednak jest mi potrzebna ( jak gmail czy google zdjęcia ).
0 Like
showmeyour__
Voyager
Opcje

@Flanel bardzo chciałabym Ci pomóc, ale niestety specyfikacji produktu nie przeskoczymy :thinking-face:

0 Like