Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung message wybudzają ekran

(Temat utworzony: tydzień temu)
138 Wyświetlenia
Dziadek_Staszek
Explorer
Opcje
Dzień dobry.
Czy istnieje jakiś sposób by wyłączyć wybudzenie ekranu, ale żeby ilona wiadomości pojawiła sie na AOD, wtedy gdy otrzymam SMS?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dziadek_Staszek
Explorer
Opcje
Tez próbowałem. Znalazłem inny sposób. W Google Play jest apka Aodnotify for samsung :smiling-face: nie trzeba nawet goodlook miec :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Stricte nie ma. Możesz włączyć powiadomienia świetlne. Wejdź w usatwienia --> powiadomienia --> na samym dole (na niebieskim tle) powiadomienie świetlne (zobacz screen) --> wszystkie aplikacje (na pewno działa) lub wybrane.

Pozdrawiam 1746447237137.jpg
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Możesz też zmienić styl wyskakujących okien na skrócony. Wtedy powiadomienia pokazują się też na ekranie blokady
0 Like
Dziadek_Staszek
Explorer
Opcje
Ale wybudza i tak ekran:)
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Hm, to chyba spróbuj zmienić powiadomienia ekranu blokady na karty. Na AOD pojawiają się wtedy te małe ikonki pod zegarem jak w One UI 6, o ile się nie mylę. Nic innego nie przychodzi mi do głowy
0 Like
Rozwiązanie
Dziadek_Staszek
Explorer
Opcje
Tez próbowałem. Znalazłem inny sposób. W Google Play jest apka Aodnotify for samsung :smiling-face: nie trzeba nawet goodlook miec :smiling-face:
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Cieszę się, że znalazłeś pomoc na forum. xD Grunt, że udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt. 😅
0 Like