Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

OneUI 7 - brak unifikacji

(Temat utworzony: 14-05-2025 09:33 AM)
360 Wyświetlenia
Banan_Zaglady
Apprentice
Opcje
Dostaliśmy aktualizację do OneUI 7, ale mimo wielu miesięcy testów beta i czasu, ktory miał pozwolić na pełną optymalizację - nadal występuje masa problemów.

Jednym z mniej zauważalnych, ale wyjątkowo irytujących jest fakt, że teraz można dodać sobie podpis do Widgetu. Tylko, że... to działa tylko do aplikacji Samsunga i to nie wszystkich. Np spotify nadal nie wyświetla podpisów i nie jest wyrownany w stosunku do linii pozostałych widgetów. Podobnie z aplikacją Samsung E-Mail - dostala ona aktualizację do OneUi 7, ale bez aktualizacji szaty graficznej i strasznie sie przez to wyróżnia. Spodziewałem sie, ze Samsung zadba o unifikację szaty graficznej, ale najwyraźniej sie przeliczyłem. 

Czy też dostrzegacie tego typu rzeczy czy nie zwracacie na to uwagi? Mnie to strasznie irytuje, gdyż u Apple tego problemu nie ma - wszystko jest ze sobą spójne. 
13 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mnie też to irytuje. Słowo One w nazwie traci coraz bardziej znaczenie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Banan_Zaglady
Apprentice
Opcje
Czyli na etapie kilkumiesięcznej bety nikt nie zauważył, ze większość aplikacji nie współpracuje z systemem tak jak powinna?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wymieniłeś zaledwie dwie aplikacje, w tym jedną od zewnętrznego dewelopera.

0 Like
Banan_Zaglady
Apprentice
Opcje
Mam wymienić wszystkie? Bo wszystkie, poza niektórymi aplikacjami Samsunga tak mają xD
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najlepiej wymienić w zgłoszeniu do firmy Samsung.

Amazigh
Black Belt 
Opcje
Bo to się teraz nie nazywa "One UI" tylko "Oni zepsUli"... 😂
Banan_Zaglady
Apprentice
Opcje
Zgłoszę zatem wszystkie uwagi do supportu, mam nadzieję ze odpowiedź zajmie mniej niż kilka miesięcy, jak ostatnim razem gdy coś zgłaszałem;)
hola121
First Poster
Opcje
Czy ktoś wie kiedy samsung a 14 dostanie aktualizacje one7
0 Like