Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Odkup starego urządzenia Galaxy

(Temat utworzony: 01-02-2023 10:49 PM)
2057 Wyświetlenia
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Pytanie dla osób które korzystały. Jakie macie wrażenia po skorzystaniu z takiego odkupu? Jak ceny poszczególnych modeli zmieniały się z biegiem czasu? Myślę czy nie spróbować odsprzedać mojego S21 Ultra 12/128GB i nie wiem czy wartość będzie adekwatna do ceny samego urządzenia.
88 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jeśli nie chcesz mieć problemów, tracić nerwów i czasu, to sprzedaj go, nie idź w te promocje. Jest kilkanaście (?) wątków na ten temat, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki forumowej.
rybus85
Helping Hand
Opcje
Jak nie szanujesz swoich pieniędzy to możesz zrobić odkup 😜 W sumie w lombardzie mógłbyś dostać chyba więcej 😂
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
W zeszłym roku za mój model oferowali 3500 więc myślałem że może mają dobre stawki 😅
0 Like
Kirk_ooo
Pathfinder
Opcje
Ja za note 10+ przy zakupie s22 ultra dostałem obiecane 1900zł. Ale zapomnij, że będzie to w ciągu deklarowanych 30 dni (30 bylo wtedy, nie wiem jak jest teraz bo nie kupuję). Wysyłalem sporo maili i udzielałem się w wątku tu na forum, bo organizator kompletnie olewał sprawę, a samsung do nich odsyłał (firma belmont jeśli dobrze pamiętam). Po chyba około 3 miesiącach łaskawie przesłali pieniądze jak napisałem, że teraz nawet niech nie próbują odsyłać telefon, bo minęło już 30 dni.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Kirk_ooo, teraz odkupem zajmuje się firm Foxway i cały proces trwa o wiele sprawniej.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Aras1313
Helping Hand
Opcje
Mam nadzieję że w tym roku nie będzie tego typu problemów
0 Like
MrWB
Journeyman
Opcje
I jak z tym foxway? Potwierdzacie, że program odkup i wycena spełniła wasze oczekiwania, warto?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie miałem żadnych problemów z odsprzedażą Galaxy Z Fold3. Na tyle na ile został wyceniony telefon tyle otrzymałem przelewem.

0 Like
MrWB
Journeyman
Opcje
Ok, super. A ktoś spoza obozu samsunga?
0 Like