Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Marcowa promocja Galaxy S24FE - zwrot na kartę 600 zł

(Temat utworzony: 27-03-2025 11:11 AM)
990 Wyświetlenia
Szyxd3234
Apprentice
Opcje

Witam zakupiłem wczoraj Samsunga S24fe i nie pojawia się możliwość formularza a telefon jest uruchomiony od wczoraj wie ktoś jak to naprawić?

image
34 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, telefon jest aktywowany polską Kartą SIM, i wykonano połączenia telefoniczne przez min. 10 minut?
0 Like
Szyxd3234
Apprentice
Opcje
Tak
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Szyxd3234, jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie (https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2025/Regulamin_S24FE_sklepsamsung...), to wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wyloguj się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Szyxd3234
Apprentice
Opcje
Już to zrobiłem i dalej nie mogę wypełnić formularza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Szyxd3234, w takim razie napisz do Organizatora promocji zgodnie z moją wskazówką, będą w stanie aktywować baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_GDGiny6
First Poster
Opcje

Czy kupując dwa telefony S24FE w Orange mogę liczyć na zwrot za dwa urządzenia?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_GDGiny6, wrzucam cytat z Regulaminu promocji (https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2025/Regulamin_S24FE_sklepsamsung...😞 "Jeden Uczestnik może otrzymać w Promocji tylko jeden Zwrot na Kartę, niezależnie od liczby zakupionych produktów".

Witaj na Forum Samsung!

Members_GDGiny6
First Poster
Opcje

Dziękuję 

0 Like
Szyxd3234
Apprentice
Opcje
Baneru dalej nie mam
0 Like