Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot abonamentu T-Mobile

(Temat utworzony: 13-03-2025 12:33 AM)
1247 Wyświetlenia
Kanka93
First Poster
Opcje
Brak formularza aby zgłosić zakup telefonu i otrzymać zwrot rocznego abonamentu. Czy ktoś również miał taki problem? Gdzie to zgłosić? 
57 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. To zgłoszenie powinno być kierowanie do operatora.
Szymon050891
First Poster
Opcje
Witam mam podobny problem w aplikacji members brakuje formularza do zwrotu abonamentu
0 Like
orzech7
Pioneer
Opcje
Gdzie mogę znaleźć formularz to zwrotu pieniędzy za zakup s25 w t mobile? Przeszukałem cała aplikacje i nie mam tego na s25. 
0 Like
Opcje
Trzeba wykonać połączenie na minimum 5 minut i się pojawi baner
0 Like
orzech7
Pioneer
Opcje
to znaczy że zadzwonić do kogoś tak?
0 Like
Opcje
Tak dokładnie
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
Nie do końca, to jest promocja samsunga i t-mobile https://www.samsung.com/pl/campaign/galaxy-zwrot/
@Kanka93 zazwyczaj należy wykonać kilkuminutowe polaczenie, wyłączyć/włączyć telefon i po jakimś czasie powinien pojawić się bamer w korzyściach
0 Like
mychaS
First Poster
Opcje
Też mam ten sam problem próbuje od kilku dni i nie ma baneru.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Kanka93@Szymon050891@mychaS@orzech7jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonajcie następujące czynności: sprawdźcie, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie (znajdziecie go na stronie promocji, którą podał @Drd0).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.