Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadchodzące promocję - S22

(Temat utworzony: 31-05-2022 03:00 PM)
316 Wyświetlenia
Armedur
Student
Opcje
Witam wszystkich :),
Jestem zainteresowany zakupem smartfona Samsung s22 w punkcie operatorskim T mobile, jednak na dzien dzisiejszy żadne punkty (operatorskie) nie są objęte promocjami 😞 .
Moje pytania : 1. Czy ktoś posiada jakąś wiedzę na temat nadchodzących promocji dotyczących ww. Modelu ?.
2. Czy Samsung szykuje jakieś super promocje na dzień dziecka ?🥳 -
Pani X w punkcie powiedziała że samsung ma promocje praktycznie co miesiąc 🤷‍♂️
Podkreślam również że interesuje mnie zakup tylko w sieci operatorskiej T mobile na abonament,
z góry dziękuję za informację oraz przepraszam jeżeli post został źle oznaczony lub trafił tam gdzie nie powinien🤓.

0 Like
3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Armedur  Witam

Właśnie w tym dziale "Aktualne Promocje" można znaleźć informacje na temat promocji oraz  na tej stronie:

https://www.samsung.com/pl/offer/ 

0 Like
Armedur
Student
Opcje
Dziękuję za informację, faktycznie znalazłem promocje na dzień dziecka lecz nie ma tam niczego co by mnie interesowało.
Najbardziej zależy mi na słuchawkach lub jakimś zwrocie uwzględniający zakup w T mobile.
Nie pozostaje chyba nic innego niż czekać i obserwować aż moze wskoczy coś w tygodniowych lub ogólna promocja na s22 😕
Moze z racji iż jest to nowy smartfon Samsung będzie chciał zachęcić do jego zakupu jakąś ciekawą promocją.
0 Like
vixe754
Pioneer
Opcje

Na tą chwilę brak promocji na modele z serii S22. Może w przyszlym czasie cos sie pojawi....

Pozdrawiam🙂

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.