Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak banneru na słuchawki Galaxy Buds FE

(Temat utworzony: 12-03-2025 11:39 PM)
3469 Wyświetlenia
Martaa75
First Poster
Opcje
Witam, zakupiłam nowego Galaxy A56, dzisiaj dostałam telefon jednak w aplikacji Samsung Members nie pojawił mi się banner kierujący do formularza promocji w której można odebrać słuchawki. Kto coś podpowie?
115 Odpowiedzi
ewap1979
First Poster
Opcje
Dlaczego nie pojawia mi się baner promocyjny na słuchawki buds ?
MiloszBB
Student
Opcje
Witam, u mnie ten sam problem 😕
tm123
First Poster
Opcje
Identyczny problem.
konradd86
Voyager
Opcje
Baner powinien się pojawić do 48h od aktywacji telefonu.
Jeśli się nie pojawi to piszcie na
samsung-promocja@smolar.pl
Aśka22
Student
Opcje
Dziękuję za podpowiedź
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Martaa75@ewap1979@MiloszBB@tm123@Aśka22jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonajcie następujące czynności: sprawdźcie, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie (adres w tym wątku podał @konradd86).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Petro18
Apprentice
Opcje
Czy ktoś już ma ten banner na słuchawki?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Petro18, skorzystaj ze wskazówek, które podałem w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Petro18
Apprentice
Opcje
Wszystko jest tak jak napisałeś i nie ma dlatego pytam czy ktoś wgl ma ten banner czy to tylko chwyt marketingowy
0 Like